Orbán Viktor miniszterelnök budapesti háza előtt kezdett 72 órás éhségsztrájkot a devizakárosultak 10 képviselője kedd reggel. A tiltakozást szervező Nem adom a házamat mozgalom szóvivője, Póka László az éhségsztrájk megkezdése előtt elmondta, hogy a bankoktól teljes kártalanítást, a végrehajtási eljárások azonnali leállítását és felelősségre vonást követelnek.

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@kajo: A legfőbb probléma forrása szerintem az alulértékelt munkaerő,rendes fizetéssel ugyanis mindenki tudna törleszteni.sőt ennyi hitelt sem vettek volna fel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Most tanulják meg csak a népek , hogy nem mindenkiből lehet lakástulajdonos! :)
igazszó
@verőce21: Már elmondtam az előbb ezt fogadta be tőlem a bank !és eszembe sem jutott ebben kételk4edni vagy felülbírálni hiszen ez az ő szakmája nem az enyém!Nagyon okos a megjegyzésed ma már pénzügyi ismeretekkel lehet csak bemenni a bankba is de akkor még mint mondtam gyanútlanok voltunk A kádár rendszerbe mindenki bemehetett az OTP be felvehette a pénzt megírta a szerződést és minden gond nélkül visszatörlesztette! Régi szép idők
igazszó
@verőce21: Tényleg? A népeknek nem jár lakás igaz? Neked biztosan van igaz? Csak nehogy megunja a nép ezt a pofátlan kizsákmányolást egyszer volt már példa erre a történelemben!Szerintem pedig mindenkinek van joga hogy lakáshoz jusson hogy becsületesen felnevelje a gyerekeit hogy normális emberi életet élhessen Emberi joga van hozzá!Én itt M.O mindenki megvizsgálnám a vagyoni helyzetét és ha vagyona van a6zzt vizsgálnám mi módon szerezte? Nyilván nem a munkájával, Hát akkor? És még neki jár a szája! A Lázár féle magatartás kinek mije van annyit is ér! ezt vallod te is ugye? Csak nehogy rossz vége legyen ennek egyszer!!
verőce21
@igazszó: (12:39) Hát így jártál sajnos... A tudatlanság sokba kerül. Tudod az is kérdés, hogy lehet valakinek devizahitelt adni, ami sokkal kockázatosabb, ha egyszer Ft alapon nem volt hitelképes? Az óriási kockázatokra már akkor is többen felhívták a figyelmet, csak senkit nem érdekelt.
Mindkét fél kockázatelemzése hibás volt.

(Egyébként már elsőre akartam írni a 12:37-re, az túlzás lehet, hogy már most háromszor annyit fizetsz havonta mint kezdetben) :)
igazszó
Igen így jártam ,(mint ahogy nagyon empatikus módon megjegyezted) én és akkor nyilván én voltam a hülye !De így jártak még nagyon sokan mások is beleértve vállalatokat önkormányzatokat és több ezer embert is rajtam kívül.Csak te voltál ennyire rohadtul okos!Egyébként az jó kérdés hogy ,hogy adhatta ki a hitelt a bank ha tudta mire számíthatunk? amikor az én kis egészségügyes pénzemből többet semmi esetre sem tudna levonni bekaszirozni! Megsúgom ,mert látom nem vagy képben Erre kellett nekik az ingatlan háttér amire ráterhelte és fütyült rá hogy fizetni tudom e vagy nem ! Így történhetett hogy több száz ember elvesztheti a lakását házát amiért egy életen át dolgozott,Erre ment a játék ők nem nagyon kockáztattak.Az első törlesztések idején 31-2 ezer ft volt a törlesztés utoljára pedig 82 még nem egészen 3x de már majdnem. Független a történtektől nem érzem magam sem tudatlanabbnak nálad , csak nekem lehet hogy nem voltak olyan gazdag szüleim és hitelt kellett felvennem ! Továbbá most is fizetném ha közben emelkedett volna a bérem is és nem lennék minden vonalon ellehetetlenítve Ezt mondhatom a sorstársaim nevében is Mit tegyen az aki munkanélküli lett? A bank senkinek ne adjon ebben az országban hitelt (vcsak a gazdagoknak)mert nem lehet tudni vissza tudja e azt fizetni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.