Kedves szocialisták, együttisták, LMP-n innen és túl a liberális oldal maradvány-, ragadvány- és utód pártjai. Mélyen tisztelt demokratikus ellenzék: lenne egy szerény javaslatom - írja a Színtiszta blog szerzője.

Csak, mielőtt tovább is kattintanátok, hogy ilyet már ezret és bárkitől, rögtön az elején hadd pöccintsem a horgot a szátokba: a szavazatomat lehet megvásárolni. Nem csak az enyémet, hanem még úgy három-négymillió magyar szavazópolgárét. Meg lesz a kétharmad, csak hallgassatok rám.

Nem kínálok semmi illegálisat, nem várom el, hogy a zavarosban halásszatok, egy háromfogásos vacsora a Várban az kellemes, de maradi vagyok, és a meghitt pillanatokat szívesebben töltöm a feleségemmel, mint teszem azt Török Zsolttal, vagy az éppen aktuális szavazatvásárlási főfelelőssel. De lenne itt valami, amit ha megoldanátok, önként, dalolva húznám be az ikszet akármelyik párt mellé is közületek. Sőt, csak hogy tuttira menjünk, még azt is boldogan felvállalnám, hogy a környezetemet telefonon, személyesen, emailben bombázzam éjjel-nappal a remekbe szabott pártprogramotokkal. Nem lenne menekülés. Teljesen ingyen áldoznám fel magamat a párt oltárán. Csak egyet kérek: Kínáljatok értelmes, hihető választ a problémáimra!

Folytatás a Színtiszta blog oldalán >>>

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.