Szeptember 14-én harmadjára kerül megrendezésre szexuális erőszak elleni felvonulásunk, amelyet a megszokott módon kerekasztal-beszélgetés követ szakértők részvételével. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a szexuális bántalmazás csakis az elkövető felelőssége, hogy tiltakozzunk az áldozathibáztatás és az elkövető mentegetése ellen és hogy tisztességes bánásmódot követeljünk az erőszak áldozatainak. Várunk Titeket sok szeretettel 2013. szeptember 14-én! Gyülekező du. 4-től a Deák téri Evangélikus templom előtt, a séta 5 órakor indul, a beszélgetés a Fogasházban pedig 7 órakor kezdődik. Este afterparty követi az eseményeket, részletek később! Felvonulás Gyülekező, transzparenskészítés: Deák tér, 16 h Útvonal: Deák tér – Astoria – Blaha Lujza tér – Oktogon – Nagymező utca – Király utca – Akácfa utca 51. A séta 17 órakor kezdődik és a Fogasház előtt ér véget, ahol a kerekasztal-beszélgetés megrendezésre kerül. Kerekasztal-beszélgetés Fogasház (VII. Akácfa uta...

Feltöltő: swbp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Bocsánat, de hülye a cim! Ezt a szót másra szokták használni.
Szvetlana
Nem értem én sem, aki a szexuális cselekmény áldozata, az a ribi. Aki a sétán résztvesz az egy ribanc, vagy szimpatizáns.
Hogy van ez?
swbp
a kiáltványunkból, ami itt olvasható, választ kaptok a kérdéseitekre:
slutwalkbudapest.blog.hu/2012/06/06/kialtvany2012
nemkati
@swbp: Akármennyire is igazuk van, ha saját magukról így beszélnek, akkor ne csodálkozzanak, ha más is. Így nehéz lesz a tiszteletet kivívni a nők részére.
nehogymá
@swbp: megtörtént.egyetértek szinte mindennel,de egy bajom azért mégis csak van.olyan a "stilusa"mint egy falka tini lánynak akik orditva visitva mennek az utcán egymásba kapaszkodva.az pedig kizárt ,hogy elmenjek egy ribi sétára.ez olyan kötöszködös szöveg.a kommenteket is olvastam,némelyik olyan hülye ,hogy szerintem diktált mert irni se tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.