A Fidesz katolikus lobbi-szatellitjének, a KDNP-nek a képviselői esetén ráadásul akár súlyosabb is lehet a probléma. Elvégre a keresztény egyházak némelyikében dívik a papok formális nőtlensége, melynek valós megvalósulásáról számos és számtalan magánvélemény kering. Akár Boccaccio „Dekameron”-ját is hozhatnánk példaként, mint az elvárt, de a valóságban meg nem élt cölibátus elhíresült forrásművét. Talán ennek az egyik tünetét mutatta be Lukács Tamás, aki a hajléktalanság kapcsán lőtte fel a sziporkák sorát.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Természetesen arról is, hogy ilyen sötéteket hoztak a világra
mint a KDNP-s !
GeoCravker
@magyarbakancs: Szószerint, amennyiben isten pártja :-)
magyarbakancs
@GeoCravker: Ezek reklám katolikusak.
A Fidesz KDNP olyan rendszert épít mind a szocializmus csak egy kis kereszténységgel van fűszerezve.
GeoCravker
@magyarbakancs: Inkább vasárnapi katolikusok. Egész héten felrugnak mindenkit, majd vasárnap meggyónják.
gala2cse
Szomszédasszonyom 5 gyereket szült, mégis napszemüvegben lép ki a lakásból szakadó esőben is. Én csak egyet, de sosem kaptam a szemem alá.
Sok az elvált férfi és nő, ehhez képest mégis kevesen kerülnek ki az utcára. A válás mellett a lecsúszáshoz más is kell, pl. az ital. De azt nem szabad okolni, mert a Gazda szereti a házipáleszt.
Kis városomban is egymást érik a pálinkanapok, a bornapok, a sörnapok. Régebben még olvastam elrettentő cikkeket az alkoholizmusról, most már inkább reklámozzák.
GeoCravker
@gala2cse: a kérdés nyilvánnem egybites megolxású

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.