Minden cégtemető illegális, az adócsalással forgalomba helyezett távol-keleti áruk terjesztésének felszámolását az uniós országok közötti vámolási különbségek is gátolják - mondta a Napi.hu-nak adott interjúban Sors László, a NAV bűnügyi elnökhelyettese. Szerinte egyelőre nem állítható, hogy nőtt volna a cigaretta feketepiaca, továbbá elárulta, milyen áruk számítanak a hamisítók kedvenceinek.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Már csak a minisztériumot kell megnevezni és jöhetnek az előre hozott választások!
hallgatag
"...- Mikor volt utoljára arra példa, hogy valaki innen súgott volna az "ellenségnek"?

- Rengeteg információ érkezik be hozzánk arról, hogy esetleg árulók vannak az államigazgatásban vagy akár a saját embereink között - ezek vagy igazak vagy nem, ezt nem az én tisztem ezt eldönteni. Ha hivatalból tudomásunkra jut, hogy valaki az állományunkból vagy az államigazgatásból az ön szavaival élve "súg az ellenségnek", egyet tehetünk, értesítjük a Nemzeti Védelmi Szolgálatot..."

Mert aki súg az " ellenségnek " az hatalmas csúszópénzt kap tölük, igy utólérhetetlen...
Ez mindig és mindenhol igy volt, van, lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.