A dolog úgy kezdődhetett, hogy valakinek a nyár kellős közepén, talán épp az évszázados rekordokat döntögető kánikulában egy Dulcolax nevű hashajtóról kellett reklámszöveget írni. A fenének lehetett kedve ebben az amúgy is rázós témában elmerülni, és azon gyötrődni, hogy miképp lehet viszonylag ízléses képeket és helyzeteket találni a széklet hathatós megindításának kérdéséhez. Ilyenkor a legegyszerűbb megnézni, hogy mit ötlöttek ki ez ügyben mások.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@bretagne: Bár mikor étel kerül elémbe,vagy a protézis reklám,vagy a láb bőrkeményedéseit gyalulják,stb,,azok láthatóak.:Azt írtad, amik ténylegesen vannak,és láthatók! Csak a TV intendánsokat nem!
bretagne
@martinpalermo: Erről van szó, amikor az ember éppen eszik, - mindegy melyik étkezésről beszélünk, akkor jönnek ezek az undorító reklámok. És akkor még a műfogsort és az ínybetegségeket nem említettem.
varrólány
@bretagne: Mi a konyhában eszünk, ott meg nincs Tv. Bár engem nem zavar ilyesmi ha éhes vagyok a trágya mellet is tudnék enni! :-)
Engem inkább az bosszant amikor kijelentik csak olyan hiper szuper gigás megástól leszek valaki meg modern , mintha másképp már élet sem lenne az élet.
bretagne
@varrólány: A trágya mellett én is tudnék. Jó Neked, hogy van akkora konyhád, hogy ott tudsz enni... A szuper gigás dolgok engem is hidegen hagynak.
varrólány
@bretagne: Kicsi a konyha , de asztal székek csak elférnek. :-))
bretagne
@varrólány: Nem férnek el, annyira kicsi. Csak a tűzhely és a mosogató van benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.