Gyomorforgató videón pózol Horváth László, Szilvásvárad fideszes országgyűlési képviselője. Szilvásvárad néhány napja azzal került a hírekbe, hogy a képviselő testület egyhangúlag döntött arról: a településen nem szívesen látnak fogyatékkal élőket, hiszen "ezek bizony nem szép látvány", mi több, olyanok mint az ózdi cigányok.

A botrány kirobbanása után Horváth egy videót töltött fel YouTube-oldalára, amin a fogyatékkal élők otthonába látogat (2:36-tól látható), és úgy tesz, mintha végig támogatta volna a Szilvásváradra költözésüket. Egy gondozott a kezét fogva hálálkodik a képviselőnek, ő pedig büszkén tűri, és arról beszél, hogy az elutasításnak csak az az oka, hogy a faluban nem ismerik őket.

"A tájékoztatás hiánya, ami itt megmérgezte a lelkeket" - mondja Horváth László, holott a tájékoztatás az ő feladata lett volna. A mérgezésből viszont kivette a részét, hiszen habár a tegnapi videón már a sérültek oltalmazójaként tetszeleg a politikus, honlapján még megtalálható az a cikk, amelyben 300 aláíró nevében utasítja el őket.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ez is RASSZISTA hozzáállás !!! És országgyülési képviselök, jegyzök, polgármesterek...Megfertözték az egész falut !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@kedwes: már mondtam: a szilvásváradiak meg büdösek, halszaguk van a pisztrángoktól. Kerülni kell őket is.
gugu45
Horvát úr(?) "pálfordulása":
Elárulták neki is, amit az illetékesek a kezdetekkor (a pállyázat benyujtásakor) tudtak.
Ez az egész projekt nem a fogyatlékosokról fog szólni, hanem az egymilliárdról!
Hozsanna, örvendjünk, dől a lé!
sport50
na ezek ők!!kimondják amit gondolnak először,aztán ha nagy a felháborodás,viszakoznak!!!és az ilyenek országgyűlési képviselők!!! akik megválasztották most azok is szégyelhetik magukat!!!bele mindenki szemébe egyik nap ezt mondják másik nap azt,és minden következmény nélkül!!az a röhejes,hogy mind a kettőt elhiszik a választóik!!
mátmar
Ha a cigányokat is kiszorították a faluból akkor őket is ki kell. Így legalább majd tiszta magyar vérű lesz a település. Hitleri fajelmélet!!!
SwordFish
Egy undorító alak , most már magyarázkodik , de csak mert lebukott. Az ilyen politikusokat kellene bányába elzavarni!

Fogyatékos embereket kártékonynak tekinteni, a legsötétebb rezsimekben szoktak. Ennek az embernek a Jobbikban sem lenne helye, akkora mocsadék.

Felveszed még a fizetésed, baromarcú?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.