A Fidesz szerint a bajai választás eredménye egyértelmű üzenet a baloldalnak: az emberek nem kérnek azokból, akik egyszer már tönkretették Magyarországot.

A Fidesz sajtóirodája vasárnap este a bajai időközi önkormányzati képviselő-választás után közleményben tudatta: Kovács Csaba, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a választást, az ellene és Zsigó Róbert fideszes polgármester ellen indított "aljas lejárató kampány ellenére". Úgy fogalmaztak: "sem együtt, sem külön-külön nem kérnek a választók a bukott baloldalból".

A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy közös jelölt elbukott. Ez egyértelmű üzenet a baloldalnak, az emberek nem kérnek azokból, akik egyszer már tönkretették Magyarországot.
A közleményben a Fidesz köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek az időközi választáson, és bizalmukat adták a további munkához.

A vasárnapi választáson a Fidesz jelöltje mellett közös jelöltet indított a Magyar Szocialista Párt, az Együtt - A Korszakváltók Pártja, valamint a Demokratikus Koalíció, és megmérette magát a Jobbik, illetve a Lehet Más a Politika jelöltje is.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Milyen érdekes, mikor Szigetszentmiklóson (?) kb 1 hónapja a fidesz bukott, akkor azt harsogták, egy ilyen-időközi választással nem kell foglalkozni. Most hogy éppen csak nyertek, már minden más !! Röhejes banda! Jövőre bukni fognak--ez a lényeg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
craven
@magyarbakancs: majd ha megtanulsz helyesen írni akkor válaszolok,addig beszélgess a veled egyenértékű analfabétákkal!
coyote3
Nekem az a rész tetszett, amikor valami olyat mondtak, miszerint illene beletörődni a választási vereségbe...Ez egy fideSS-es szájából elég vicces és hiteltelen.
Juskos
@craven: Már én is írtam neki. Hiába! Talán nem tudta elolvasni.
craven
@Juskos: háhá lehet! :D viszont megfogadtam,hogy nem beszélek olyan ostobákkal,akik irni sem tudnak... már az is idegesít,ahogy irja a baromságait!
kukac50
Ezért van 3 szóvivője a Fidesznek,hogy a bukott baloldalról az elmúlt 8 évről beszéljenek.
Szégyene a Fidesznek a 3 szóvivő,akik hárman nem tesznek ki egy normális embert.
A hazug jobb oldaltól még a bukott is jobb mert Gyurcsány elismerte a hibáit,még Orbán alkalmatlan a kormányzásra, minden emberi érzést nélkülöző vezetést folytat.
szablyafűrész
"Fidesz: az emberek nem kérnek a bukott baloldalból"

de a kétszer bukott Fitymából se ! Elvégre a megkérdezettek 57 %-a változást akar !

Oszt' jó napot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.