Feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a zuglói korrupciós hangfelvételek miatt az MSZP - ezt Lukács Zoltán a párt politikusa jelentette be.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Lukács Úr,Lukács Úr. Tatabányáról indult. Számatalanszor próbált Bencsik János akkori Tatabányai polgármaster helyére ülni. Természetesen mindíg sikertelenül. Bencsik János nevéhez fűződik, az egykoron halott - a szénbányászat megszűnése utáni - Tatabánya felvirágoztatása.Rengeteg csdaládnak biztosítva ezzel, megélhetést. Köszönet ezért neki! A Lukács semmit nem adott hozzá az egészhez. Tipikus MSZP-s hozzáállás. Mocskolódás, vádaskodás,sárdobálás. Ki a parlamentből minddel és irány a közmunka. Ezek szerint az MSZP olyan mint a Schindler Listája című filmben a zománcárúgyár. A félkarú gépkezelő is, nélkülözhetetlen munkás.
Mindenki vonja le, a maga tanúságát ebből.
Annak idjén a Kapolyi - féle szabadrablást miért nem szeretné Lukács Úr megpiszkálni??
coni
A szocik alatt a 10%-ot még valahogy kigazdálkodták a vállalkozók, de ilyen válságos időben 20%-ot kérni nem szép dolog. Jövőre már 30% lesz. Aztán a vállalkozó fizet ha dolgozhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.