A cikk eleje Gergely Tibortól származik, aki Németországban él és dolgozik. Bevásárolt a helyi Penny Marketben, fényképet készített a vásárolt termékekről és lefényképezte a blokkot is. Döbbenetes árakkal találkozunk, miközben már sok platformon láthattuk, még a Magyarországról származó szalámi is olcsóbb Ausztriában, mint nálunk! A kérdés: mi a fene folyik itt? Mielőtt a szokásos kommentek érkeznének, szeretnék egy mondást közzétenni: Nem Németország, nem Ausztria, nem az USA, nem Anglia köré kellett falat emelni, hogy az állampolgárok ne vándoroljanak el onnan tömegesen munkáért vagy letelepedésért! Magyarország? A kommunizmusban a katonaság akadályozta az elvándorlást. A rendszerváltás után 23 évvel az Orbán-kormány annyira “jól teljesít”, hogy bevezették a röghöz kötést! A kommunizmus után újra ott tartunk, ahol a kommunizmusban, a kormány törvényi falat emel a fiatalok elvándorlása ellen! Akkor most, hol nincsen kolbászból a kerítés? Miben változott az életünk? A...

Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Nem választás kellene itt, hanem forradalom. Azokat, akik miatt itt tartunk el kellene takarítani, a vagyonukat államosítani, majd hozzáértőket kellene választani, akiknek az ország a fontos és nem a saját illetve a haverok, lekötelezettek feneketlen zsebe.
SwordFish
Nálunk is volt kapható 50 forintért kóla, még évekkel ezelőtt. De nem tartott sokáig, mert csak akciós termék volt rövid ideig. A 60-70 forintos kólák nálunk se ritkák a Tescóban.
Amikor akciósak.

Nem ezért fog megdőlni az Orbánrendszer, hogy mennyi az akciós kóla.

Hülyeség. :-)

A Pennyben nálunk is minden olcsóbb.
gabrella
Mert a saját gazdag elit és kormány nem zsákmányolja ki ennyire a saját népét. Arról nem beszélve,hogy ott az emberek is összefognak ha sztrájk van két órán belül engednek mert akkora az összefogás.
A Tündik bündije
Azért, mert hanyatlik a nyugat, ellenben orbánia jobban teljesít.
Egy nagyobb bevásárlást Ausztriában 5-10 százalékkal olcsóbban megúszok, mint idehaza, pedig ugyanazokat vásárolom. Hogy fizetések közben úgy hatszor magasabbak? Ugyan már, mit számít, a lényeg, hogy mi döngethetjük a mellünket a kiváló gazdasági mutatókra hivatkozva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.