Nagy beharangozások után tompán puffantak egy hungarocell-szobor alkatrészei. A tompa puffanásra a „na bumm és akkor mi van” visszhangja felelhet. Legfeljebb az ellenzéki kesergőt inspirálva újabb hangerő-spirálra. Jó lenne tudni, hogy vajon erre mi szükség volt, és különösen mi szükség volt ebben a formában? Kanapé-reformerként erre aligha adható egyértelmű válasz.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az Orbán-döntés ellen fanyalgóknak: nézzetek szét az országban mi történik, hogy 2006-ról már ne is beszéljünk.
GeoCravker
@Manhattan: Ahogy a másik szálon is felvetettem...
médiahekknek ez teljesen jó volt. Pár napig erről szól a gumicsont. Ha a KDNP kitart a baromságai mellett, akkor még fel is értékelődik.
De valójában megint csak távolodott egy lépéssel az ellenzék attól, hogy végre ne valaki ellen, hanem valami mellett lehessen szavazni...
De előtted a pálya. Sorold az érveket amellett, hogy a szobordöntés nem Orbán és rendszerre _ellen_ szólt, hanem egy pozitivista program _mellett_

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.