A kormány felhívja a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útján tegye kiemelt projektté a felcsúti kisvasút fejlesztését, 600 millió forint elszámolható közkiadási keretösszeggel. Az erről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

A beruházás a Közép-dunántúli Operatív Program része, a Kiemelt és integrált vonzerő-, termék- és infrastruktúra-fejlesztések támogatása című konstrukció keretében.

Hasonlóan kiemelt projekt lesz a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében a lenti fürdő fejlesztése 1 milliárd 450 millió forintos, valamint a körmendi Batthyány-Strattmann-kastély fejlesztése 800 millió forintos elszámolható közkiadási keretösszeggel.

Az utóbbi két projekt A régió történelmi és kulturális örökségének fenntartható hasznosítása, valamint a természeti értékeken alapuló aktív turisztikai programok fejlesztése című konstrukció része.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Hosszabbítsák meg Grazig, hogy közvetlen járat legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyember
Lézerjani megmondta, olyan törvény nincs, ami kizárná, hogy egy település fejlesszen ...
mátmar
Orbánfalvára érkezik évente ötezer turista. Talán? Nekik feltétlen kell a kisvasút! Majd a mi pénzünkön felépítenek egy szálloda és szórakoztató központot.(Ez is terveben van) Ha nem jönnek a látogatók, majd elrendelik, hogy az iskolásoknak az egész országból kötelező lesz ide kirándulni! A vasutat Kedves Vezetőnkről kell elnevezni! Kalapját kitenni egy pózna végére a háza előtt. Két kormányőr ellenőrzi, hogy mindenki fejet hajt e előtte! Autópálya és repülőtér is kell! Háza falára márványtáblát!
nyanya001
" HATSZÁZMILLIÓT SZÁNUNK VIKTORKA JÁTÉKÁRA, HÜLYÉNEK IS MEGÉRI.
PEDIG ÖRÖKKÉ A ZSEBÉBEN TARTJA A KEZÉT, AZ EMBER AZT GONDOLNÁ, HOGY MEGTALÁLTA, AMIVEL INGYEN LEHET JÁTSZANI - DE NEM.
VIKTORKÁNAK KISVASÚT KELL, HÁT VEGYÜNK NEKI EGYET! "
www.pupublogja.hu/2013/10/megy-gozos-megy-gozos.html
pacsni
@mátmar: ès mègakkor nem is beszèltèl a vonatjegyrol!
pacsni
@mátmar: "hàza falàra egy màrvànytàblàt"
egy keresztet ès egy jèzuska kèpet gyertyàt gyujtani mindennap ès kèrni adomànyt a gyertya meggyujtàsàhoz! Ilyen trògert mèg nemlàttam èletembe!
nyanya001
www.atv.hu/belfold/20131004-havas-a-palyan-a-szombati-adasbol
Tudniillik az Egyesült Államokban a Kongresszus dönt a közpénzek felhasználásáról, nem pedig egy ember – hangzott el a Havas a pályán szombati adásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.