Miközben nem annyira dübörög a gazdaság, mint a királyi médiákban halljuk, és a Fidesz elnökének szövegei több szempontból is érdekesek lehetnek. Azért is, mert sokszor az elszólásai hordozzák a valós tartalmat. De azért is, mert nem egy esetben külföldről üzen a hazai politikának. Mint például az MTI által közleményben megemlített, a The Telegraph-nak adott interjú esetében.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az ilyen mindig finom falat a bizgerálóknak.
Először is nem üzent, hanem egy külföldi meghívása alkalmával feltett kérdésekre válaszolt.
Ha nem teszi akkor modortalannak neveznék.
Királyi magyar média...aki ezzel kezdi az ne vallja a pártatlanságot. Aki meg pártoskodik az részrehajló szóval így fele sem igaz a megállapításokból.
"Az interjú sorai között ott van az a fajta elszólás"
Kérem előbb próbálják megérteni a leírtakat és azután a sorok közöttit, mert hogy a francul lehet mindig a sorok között az értelem ha a sorok sem érthetőek.
...tovább kár is foglalkozni vele.
RÁKOS
Ezt a DÜBŐRGŐ gazdaságot már hallottam egyszer ...mégpedig Lendvai Ildikó szájából egy nép gyülésen 2006-ban ... most meg ő jőnn elő ezzel...
coyote3
Nagyon sürgősen el kell távolítani ezt a beteget a magyar közéletből...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Nyilván Bayer Zsoltinál kezdődik az objektív és részrehajlás nélküli publicisztika :-)
Egyébként a "Királyi" kapcsán. Akkor is így hívták sokan amikor a K&K kreisky-t és Kádárt jelentette. Sőt! A buszon, villamoson is sokan így hívják ma is.
De egyébként még mindig jobb egy vállaltan részrehajló írás, amivel lehet vitatkozni akár itt is, mint a hordóról kijelentett szentenciák, amik vitaképtelenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.