"Erősített a DK. Nemcsak Gyurcsány Ferencet erősítette meg elnöki posztján, hanem megnövelte az alelnöki kar súlyát is" – írta Facebook-oldalára a kereszténydemokrata Surján László, aki egy rendkívül előnytelen képet is mellékelt az alelnökké lett Vadai Ágnesről, egyértelművé téve fergeteges poénját. A bejegyzés később eltűnt a Facebookról.

Lekövérezte a KDNP-s Vadai Ágnest

Az EP-képviselőként dolgozó politikus kapott hideget-meleget, a kommentelők "pitiánerségként" értékelték posztját. Surján László úgy magyarázkodott, hogy ez a fotó valóban nem volt gáláns, "ám az a sok gúnykép, amit a miniszterelnökről kitesznek egyesek, feldühíti az embert."

Vadai Ágnes egy képpel válaszolt. Mint írta: "Neki, és az összes hozzá hasonló primitív tahónak mondom: Magatokat minősítitek azzal, ha bárkit a külseje alapján ítéltek meg. Ja, és azért osztom meg a szöveget, hogy lássa mindenki: náluk, a nagy kereszténydemokratáknál, úgy látszik, ez az értékrend."

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A képmutató "kereszténydemokraták" ismét bebizonyították,mekkora tahók valójában és hogy semmi közük sincs a keresztény értékekhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@lenhardtibolya: Igen láttunk-hallottunk már ilyet és ráadásul a Parlamentben, és ráadásul kormányoldal "férfi" tagjaitól. Akkor most ezt a hatalmas bunkóságot szó nélkül kell hagyni, hogy természetessé váljon? Szerencsére a hölgyek minden esetben jól kiosztották az "urakat"Azért én még várom a bocsánatkérést.
Boszi27
@GeoCravker: Ez is jelent valamit: pl ki, hogyan vállal a tetteiért, szavaiért felelősséget. Ő így. Mintha nem is posztolt volna semmit. Beülhetne egy-két informatikaórára és főképp néhány etika órára. Ez utóbbi lehet nem a legjobb ötlet, hiszen részt vettek a tankönyv szerkesztésében.
Boszi27
@miazavalami:Ne nézze mit mondott, nézze azt ki mondta. Kinek a pap, kinek a papné, Surján dokinak nem tetszenek a gömbölyű nők, akkor nézegesse Hegedűs Zsuzsát.
lenhardtibolya
@Boszi27: Nem hinném, hogy csak a kormányoldal tagjai viselkednének időnként neveletlenül, sőt! Én még emlékszem Szanyi Tibor kézjelére és egyebekre. Szerintem minden parlamenti párt soraiban előfordult már nem oda illó viselkedés.
GeoCravker
@Boszi27: A hozott linken is csak infoora a javaslat :-))
spu00
A baloldal csak ennél enyhébb témákat fog felvetni kampánya során ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.