Orbán és Csányi egymás nemi szervébe kapaszkodva alkotják azt a habarcsot, ami összetartja a nemzeti együttműködés rendszerének építményét. Összeakasztották a bajszukat a mély fideszesek meg a gazdag ember. Orbán Viktor, aki jelenleg a magyar kormányfő, a pálya széléről nézi a csetepatét. Nagyon tetszik neki. A Lázár Jancsi, Orbán eunuchja kezdte, akit a kedves vezető azért herélt ki a miniszterelnöki hivatal élére állítva, hogy a közelében legyen, és erezze a tarkóján az alfa hím leheletét, ha már kivonta magát a behódolás szokásos kimutatása alól, attól, hogy tűrje, amint Orbán a Videoton meccsein a nyakába köpködi a szotyolát.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@bretagne: En is, es hidd el, az egy aldas!...:o)) (Marmint a vizualitas...:o))
bakegya
@bretagne: én is!-no de legi-time, nyilvánosan,békamenetelés közben többször is?-ezt nevezem "szekszuális"érzékenységnek!-
Volt már"cívódás",meg nemzetközi befogatózás,cüjekülés,lófaxolás...hát így legyen felvilágosult,tehetséges a magyar közmunkálkodás "hiteltelenül" a hazai és világpiacokon-élvezzük,örömködünk -Magyarország géniuszai ebben valóban jól teljesítenek!
Jobb lett volna kimaradni ebből a -Gruppenszexből-
bretagne
@Tootsy: Köszi, én is úgy érzem, sőt gondolom.
bretagne
@bakegya: Nincs igazad. azért jó mindenről tudni. Képzeld el, ha nem tudnál ennek a 2 embernek a nemi életéről!
bakegya
@bretagne: boccacciói farkat lenget ez mind-és vannak azok a bálványimádók,akik tartják a gyertyát,tömik a zsebüket-nemzetközi felfogatóparancs ellenére is...futtatók vagyunk?
bretagne
@bakegya: Egyszer majd ledől a bálvány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.