A miniszterelnök szerint "ma ismét közénk lövetnének" azok, akik 2006-ban "puskákkal vadásztak ránk a pesti utcán".

Orbán Viktor ezt szerdán mondta a Hősök terén tartott október 23-i ünnepségen, ahol arra figyelmeztetett: a magyar szabadságnak nemcsak hősei voltak, hanem árulói is. "Az összes forradalmunkat külföldről verték le", és mindig voltak olyanok, "muszkavezetők, pufajkások és vörösbárók", akik segítették a külső ellenséget – hangsúlyozta.

Orbán: ha tehetnék, ismét közénk lövetnének

Azután 2006-ban, ezen a napon "puskákkal vadásztak ránk a pesti utcán", és lovas rohamot vezényeltek, ami azért történhetett meg, mert azok kezében volt a kormányzati hatalom, akik gátlás nélkül felhasználták a fegyveres erőket saját népük ellen – mondta a miniszterelnök, aki szerint "ma ismét közénk lövetnének – jó esetben gumilövedékkel –, és megint ránk vezényelnék az állam erőszakszervezeteit".

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezt az elmebeteg asszonyverőt minél hamarabb ki kell vonni a forgalomból, vagy így, vagy úgy, mert ennek már tényleg ledobta az agya szíjat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Halszem
@mátmar: Sajnos nem kell erre sokat várni! :-(
keresztapa
Sokan vannak akik nem értik a történeti események felfrissítését, ez az ami nehéz egyeseknek, na de ők már ilyenek segíteni nem lehet, mert nem vevők rá!
szablyafűrész
Ki lövetne - kik közé ?

"egyenlito.blog.hu/2011/02/24/a_fidesz_a_tomegbe_lovetett_volna_2006_ban

A tévészékház 2006-os ostromának másnapján együttes ülésen tárgyalta a történteket az Országgyűlés rendészeti és nemzetbiztonsági bizottsága. Az ott elhangzottakat 80 évre titkosították, de ezt a minősítést a Fidesz most eltörölte. Mindenki számára megismerhetőek a dokumentumok a Parlament honlapján. Ezekből az anyagokból egyértelműen kiderül, hogy Nyitray András, a Fidesz akkori országgyűlési képviselője szerint éles lőfegyvert kellett volna használni a tüntetők ellen.

Megértjük Nyitray Andrást. Nem kellett tartania attól, hogy szavai egyhamar nyilvánosságra kerülnek, ugyanakkor pártja érdekét szolgálta volna, ha rendőrök éles lőszerrel a tömegbe lőnek, ahogy az diktatúrákban szokás. Másnap lehetett volna Gyurcsányozni, diktátorozni, "ártatlan tüntetők" véres hulláit mutogatva a HírTV-n sápítozni. Szerencsére ez nem így alakult, mert az akkori MSZP-s vezetés nem értett egyet a fideszes Nyitrayval, azaz nem akart a tömegbe lövetni."

Oszt' pofád befogd !
Dr. Felipe
"ha tehetnék, ismét közénk lövetnének" - mondta a beszari alak aki elmenekült a páncélautóján.
bakegya
Elvonási tüneteit a mai napig sem képes legaláb protokolláris keretbe terelni.-2006-ban előrehozott választásra vágyott már-jól jött volna neki egy -két hulla is csak ne legyen akkora 0.
Rá jellemző-dilimozit csinált a Hősök terén masírozó seregével,ocsmány cáfolatát adva Magyarország békéjéről,az 56-ra vágyás hevében,ki se néztem volna belőle hogy ekkora kilövetős keringőre kéri fel a vélt,vagy valós?-ellenségeit a táborszarnagy.Ha ezt a német sajtó lehzza,a köröz-tény démonpártbélése is lefeslik...!
keresztapa
Történetek történések az adott év adott napján nem nyilvános akkor későbbiekben már nem lehet valós.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.