A Békemenet-szervező Csizmadia László szerint (és a hivatalos becslés szerint is) félmillióan éltették ma Orbán Viktort és a békét. Széles Gábor az MTI-nek azt mondta, hogy a Hősök terére érve már egymillióan lesznek.

A 444.hu kiszámolta, hogy a legnagyvonalúbban mérve is legfeljebb 290 ezren férnek el a Hősök terén és környékén, ha egy négyzetméteren 4 fő áll és nincsenek tereptárgyak sem.

Így (nem) fértek el 1 millióan a Hősök terén

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Már látom a holnapi MNO-s hírt !

Annyian voltak a Hősök- terén meghallgatni I. Orbánt, hogy a csapat fele átlógott Szlovákiába, a másik fele meg lábat mosott az Adriában !

Bizony !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@furfang: ma, 15:35-re: ez gáz...:)) A másik gépemen el van raktározva, majd előkeresem. Dobsz egy hátast akkori magadtól..:)
furfang
@Pálinkafőző Rézüst: Kiváncsian várom.
Pálinkafőző Rézüst
@furfang: meglesz, néhány nap, előkell kotorni, és be izzítani...:)
furfang
Horizont: Pedig a fidesznél nagyon jól fellelhető az elesettek támogatása azzal együtt, hogy szakítani akar a csak a segélyből élők hatalmas hadával, akit lehet a munka felé terel, ezért csökkentette a szoc. segélyt minimálisra pl, hogy ne érje meg. Ezzel én egyet értek, azzal, hogy akik tényleg képtelenek dolgozni, mert egészségi problémájuk megakadályozza, ott meg kell lassanként emelni a segély összegét, de szigorú ellenőrzés mellett, ahogy a költségvetés engedi.
Tetszik, hogy a családi pótlékot, ill. a családi adó kedvezmény munkához kötik. Nem jó, ha csak szülik a gyerekeket a segélyre, nyomorra,esetleg az állami gondozásnak, bűnözésnek és családi pótlékból élnek, úgy mint a szoci kormányok alatt.
Tetszik, hogy a hajléktalanoknak nagyon sok szállás lehetőséget létesítettek, nem kell az utcán fetrengeni, mások nyugalmát, higiéniához , egészséghez való jogát zavarva.
Tetszik, hogy más nyugati kormányokhoz képest ezzel a rahadár devizahitelessel folyamatosan foglalkoznak, különböző módokon segítenek rajtuk, de figyelembe veszik, hogy a nem adósokat ne terheljék, és aki forintban adósodott el, ne járjon rosszul csupán azért, mert most a devizások nagyobb hanggal követelnek.
Tetszik, hogy próbálnak csökkenteni az emberek terhein, sok pénzt adtak ebben a három évben sok mindenkinek, akinek járt már, tűzoltók, mávosok, orvosok, tanárok, rezsi, hogy nem ész nélkül a másik kárára? Ezt nagyon jól teszik.
Ami a földeket illeti ( aszfaltbetyár létemre) évekkel ezelőtt nagyon sok parlagon lévő elvadult földek voltak országszerte. Most szépen megművelt táblákat látok. És ami a lényeg, arra törekednek, hogy MAGYAR kézben maradjon. A kis magánföldeket úgy játszották át emberek a nyugatiaknak mint a pinty. Ennek véget kellett vetni. Maradjon az állam kezében, és csak bérbe! Ezt csinálják. Hogy a tűzhöz közel állók kapják, Az lehet. De engem ez a része hidegen hagy, ha a szoclibek lennének akkor ők kapnák, de lehet, hogy külföldiek.Sose állt tőlük távol az átjátszás. Úgyhogy...
furfang
@Pálinkafőző Rézüst: Rendben. Érdekes, hogy ilyen, hogy zöld bank valahogy nem rémlik, de ha írtam csak lelkesen üdvözölhettem a gondolatot. Most is örülnék neki, ha foglalkoznának vele.Remélem benne van a további elképzelésekben.
aremy
@mátmar: egyik másik birka furfangos is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.