A MÁV alkalmazottja szélütést kapott, ami miatt lebénult, ám kollégái 16 órán keresztül nem segítettek rajta. Mindezt a szolgálati helyen – írja a Blikk.

A férfi ezután több mint egy hónapig kómában feküdt a győri kórházban, a napokban halt meg. A Blikk szerint ha munkatársai orvost hívtak volna, Lakatos László ma is élhetne.

A kocsivizsgálóként dolgozó férfi délelőtt 11-kor még jelentést írt a munkanaplóba. Este 6-kor járt le a műszakja, érkező váltótársai viszont csak azt látták, hogy magatehetetlenül ül a székben. – Azt hittem, részeg volt – ezzel indokolták a döbbent munkatársaknak azt, hogy miért nem segítettek, pedig ha azonnal orvost hívnak, megmenthették volna a férfi életét.

A MÁV belső vizsgálatot indított. Ott a két kolléga azzal mentegette magát, hogy ők ébresztgették ugyan Lászlót, aki fel is kelt, de elesett. Ekkor hívtak mentőt hozzá – olvasható a Blikkben.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezek szerint a MÁV (Miért Állunk Vazze?) dolgozók közt mindennapos dolog, hogy még munkaidőben ganaj részegre isszák magukat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ezt, hogy egy munkahelyen rosszul levő emberhez a kollégái nem hívnak mentőt, nem lehet minősíteni.
Mielőtt bárki orbánozna, gyurcsány-bajnaizna, elárulom, ennek semmi köze a pártokhoz, a politikához. Ez emberség kérdése, de itt inkább embertelenségről lehet beszélni.
Az elhunyt családja, nem kíván büntető feljelentést tenni (RTL Klub híradó), azért remélem a "jó kollégákat" előveszi az illetékes hatóság segítségnyújtás elmulasztása miatt.
kedwes
Nem, véletlenül mondják a vasutasokról, de maguk is állítják:
A MÁV alkalmazottnak a harmadik szomszédja is hülye!
Meine Ehre heisst Treue
@kedwes: Ne általánosíts, ha poénnak szántad, akkor pedig nagyon rossz volt.
kedwes
@Meine Ehre heisst Treue: Nem én találtam ki. Egy vasutas mondta!
pacsni
@Meine Ehre heisst Treue: ez nem ugyan az de ezèrt nem segitenek, mert a vègèn mèg meg is ràgalmaznak, ès elkerulik az emberek a kellemetlensèget. Ha azok nem segitettek ennek az embernek, azèrt nem hivtàk a mentoket, mert oket is felelossègrevontàk volna, hogy mièrt isznak a munkaidoben.
Meine Ehre heisst Treue
@pacsni: Nem voltak ittasak a nem segítő volt kollégák. Ez a felelőtlenség és nemtörődömség iskolapéldája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.