Szabó Tímea, az Együtt–PM politikusa lemondásra szólította fel a parlamentben az asszonyverési ügybe keveredett, korábban fideszes Balogh Józsefet. Baloghról ma derült ki, hogy gyanúsítottként hallgatták ki és részletes, beismerő vallomást tett arra vonatkozóan, hogyan verte például a terasz korlátjába élettársa fejét.

"Odamentem az ülésteremben Balogh Józsefhez, megkérdeztem, hogy mégis hogy képzeli hogy bárkit megüt, pláne a nála gyengébbet, és megmondtam: nem méltó arra, hogy itt üljön, ezért adja vissza a mandátumát. Válasz: azt majd én eldöntöm. Nem látja, hogy dolgozom? Nem érek rá beszélgetni" – írta le az esetet Szabó a Facebookján.

"Hát én beszélgetni nem akartam vele, viszont egy légtérben sem szeretnék tartózkodni a nőverő politikussal" – fűzte hozzá remélve, hogy más képviselők is csatlakoznak hozzá, és lemondásra szólítják fel Baloghot.

A képviselőről ma derült ki, hogy gyanúsítottként hallgatták ki emlékezetes nőverési ügyében. Mint vallotta, először négy-öt alkalommal ököllel a nő arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Balogh korábban az asszony sérüléseit azzal magyarázta, hogy a fellökte a család vak komondor kutyája.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Semmi gond, nyugodtan meg lehet rugdosni kicsit egy kétlábonjáró szülőcsatornát, akinek a tűzhely mellett a helye otthon és attól hogy szép, még nem okos... a FizeSS arculatába bőven belefér a hazug- komondoros söpredék is, hiszen az egész egy söpredék-csőcselék atólcettig... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
van jó nagy képe ahhoz,hogy ezek után is büszkén ott üljön!!!persze a (volt?)pártja nem kéri arra,hogy mondjon le!!!ülnek ott még ilyenek!!
szablyafűrész
Bezzeg a 4,5 millió "tanyafejlesztési " programpénzt nem ekkora indulattal vette fel a lelkem !
pacsni
miaz , hogy letàmadtàk? lekell tartoztattni az ilyen moslèkot!
Levendula
"Balogh József (Kecskemét, 1962. december 12. – ) magyar politikus, kisgazda, fideszes majd független országgyűlési képviselő (1998–), a tanyán élők képviselője.

1980-ban Kecskeméten mezőgazdasági gépszerelő szakvizsgát tett. 1985-ig a fülöpházi Zrínyi Miklós Mgtsz-ben dolgozott, majd 1990-ig Fülöpháza Községi Tanácsánál alkalmazták. Egy Fülöpháza melletti tanyán gazdálkodik, mezőgazdasági vállalkozó."
Web2 junkie
Szabó Timea túllő a célon, már nem először. Árt a családon belüli erőszak ügyének az ilyen hozzáállás. Baloghot jobb lett volna hagyni főni a levében, nem nekiállni rugdosni. Azzal csak áldozatot csinálnak ebből az agresszív bunkó állatból. Köszönjük, Timike!
coyote3
Azt gondolom ez teljesen természetes. Mit keres egy ilyen hazug, agresszív lény az ország házában. Ja, hogy fideSS-es...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.