Ma a Parlamentben tiltakozott a DK az ellen, hogy az asszonyverő Balogh József még mindig képviselő és polgármester lehet.

A keddi ülésnapon a napirend előtti felszólalások elhangzása után, a határozathozatalok előtt Vadai Ágnes független országgyűlési képviselő az ülésteremben, öt másik, a pártjában, a DK-ban politizáló társa pedig az egyik üléstermi páholyban az egyik szemük környékén monoklihoz hasonló lila szemfestéssel jelent meg. A páholyban lévők egy-egy lapot tartottak fel "Fideszes fiúk! Az asszony verve jó?" felirattal.

Az ülést vezető Latorcai János országgyűlési alelnök azt mondta, Vadai Ágnes és társai az ülés rendjét súlyosan veszélyeztető módon viselkedtek. Felkérte a teremszolgálatot az egyes számú, szakértői páholy kiürítésére, az ott helyet foglalókat kiutasította az ülésteremből. Figyelmeztetésben részesítette az akcióban részt vett két képviselőt és jelezte, hogy velük szemben a házelnök várhatóan eljárást fog kezdeményezni.

Vadai Ágnes nem sokkal az akció után Facebook-bejegyzésben tudatta: az ellen tiltakoztak, hogy "az asszonyverő Balogh József még mindig képviselő és polgármester lehet".

Monoklis tiltakozás a parlamentben

Balogh József független képviselőt hétfőn hallgatta ki súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség. A megalapozott gyanú szerint a képviselő ököllel ütötte élettársát, egy alkalommal a terasz fából készült korlátjába is beleverte a fejét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Terike, amint kiheverte a 8 napon túl gyógyuló orr- és járomcsont töréseit, boldogan a Józsi karjaiba vetette magát: Józsikám, nem is gondoltam, hogy te ilyen jól tudsz verni! Vegyél engem feleségül!
És lőn.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Bakker a nőt szeretni kell nem verni.
Ha baloghnak verhetnékje támad miért nem vonul félre oszt nosza kiskopasz!
Csak halkan megkérdezem,ha ez ilyen,vajon milyen lehet a többi képviselő?
Tootsy
Ki nem sz@rja le, hogy kilepett a fideSS frakciobol? A HONATYAK kozul es a polgarmesteri szekbol kellene veglegesen eltunnie, nem fertozni tovabb a Parlament tortenelmi levegojet...

Latorcai megokolasa a terem kiuritesere nevetseges, hiszen milyen sulyos veszelyt
jelentett 5 db A4-es formatumu papirlap, leginkabb nok altal felmutatva, meg egy kis szemfestek a szem korul?

Tessek mondani, mar most ennyire f@snak minden megmozdulastol?..:o((
nemkati
Terike, amint kiheverte a 8 napon túl gyógyuló orr- és járomcsont töréseit, boldogan a Józsi karjaiba vetette magát: Józsikám, nem is gondoltam, hogy te ilyen jól tudsz verni! Vegyél engem feleségül!
És lőn.
sokanvagyunk
A KDNP-s Latorcai is csak a női tüntetőkkel erősködött - ezzel védelmébe vette kollegáját, Baloghot. Sajnos agyilag fel sem érnek odáig - és ezzel csorbítják a Parlament tekintélyét -, hogy egyáltalán hogy engedhetik egy ilyen alaknak a belépést oda? Netán fél egy jó nagy veréstől?
tűzróka0919
Na most mit vannak úgy oda ezek a hölgyek 1 kis asszonyverés miatt :) Tán irígyek , hogy nem ők részesültek az áldásból :) . Mellékesen jegyzem meg , az az igazi férfi ki havonta 1x az asszonyt , 2 hetente a gyereke(ke)t , hetente a kutyát , naponta a macskát agyba főbe veri :)) . No ne is tagadjuk ez az igazi MAGYAR virtus :D .
Imremete
Szerintem ezert felcsuti Frodo a megyebol tuti kinevezi majd koztarsasagi elnoknek. Varnia kell a vak komondor gazdijanak, ameddig a szobatars megszedi magat a Sandor palotaba, de aztan eljon az o ideje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.