Mindig van választásod: ha nem akarsz árufeltöltő lenni a Tescoban, akkor válaszd az árufeltöltői munkát a Tescoban! A legvadabb komcsi idők üres polcait idéző bannerével ez az állásportál nem éppen azt sugallja, hogy ha kattintasz, náluk dúskálhatsz a jobbnál jobb ajánlatokban :)

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Ettől függetlenül is sok a töketlen a fejvadász-bizniszben
antifejvadasz.blog.hu/
Pisti271
Amúgy mellékesen az árufeltöltők a pénztárakban ülnek,
a raktárak dugig, a polcok pedig üresek.
dömdödöm
Ez legalább a valóságot tükrözi .ez van ma jelenleg MO -on . Rengeteg állásajánlat a közvetítőkben kamu vagy olyan feltételeket szab amivel senki nem rendelkezik ,legalább is az áltagember biztos hogy nem .
Én 2008 -ban kényszerültem álláskeresésre és 5 oldalas cikket írhatnék róla mik voltak,hogyan teszteltek ,hány helyen próbálkoztam ,hová fizettem be és mennyit és valójában milyen esélyeim voltak ,milyen válaszokat kaptam ,miért kellett elfogadnom xarul fizető állást és hogyan kerültem olyan munkáltatóhoz amilyen szakmához gyakorlatilag közöm sincs miért léptem ki azonnali hatállyal 3 hónap múlva és miközben én jó állást kerestem tekintélyes referenciával közben a munkaügyi központ aktatologatáson kívül konkrétan nem csinált semmit :-(
dömdödöm
jelenleg a fővárosi minkaügyi központok lehetőség ajánlásai munkára , átképzés nincs - majd lesz valamikor :-( mennyé szépen és jelentkezzé a FKF Zrt nél közmunkára . Teljesen mind 1 milyen végzettséged van és milyen referenciákkal rendelkezel :-( Gratulálunk !
Mo jobban aljasít !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.