Egy a neten terjedő videó szerint egy egyszerű, házilag összerakható szerkezet segítségével akár néhány száz forintból kifűtheted a lakásod. A szerkezethez nem kell más, mint két terrakotta virágcserép (egy nagyobb és egy kisebb), 3 darab tégla, egy hosszabb csavar (négy alátéttel és két anyával), illetve néhány mécses. A videót a Penzcentrum.hu találta!

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A video nem a gazprom támogatásával készült :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@lópicigáspár: ha fűtettlen szobába alszol akkor a szuszogásod által is emelkedik a hőmérséklet szóval ez kamu vagy a templomokban ég a sok gyertya de nem izzad
egyetlen hívő sem ugye.
lópicigáspár
@aremy: Fűtetlen szobába tettem du 3 kor, majd rácsuktam az ajtót és nem voltam benn. így emelt 1 fokot. Egyébként csodákra nem képes! :-)
nezelodo
Lehet, hogy úgy járnak, akik ezt elhiszik, mint a rendőr, amikor drágán almamagot vett egy huncut, eszes gyerektől, hogy okosodjon. Elrágott egyet, és eszébe jutott, ennyi pénzért rengeteg almát vehetett volna számtalan maggal. Visszament, és számon kérte a kölyköt az átverésért. Mire a gyerek, nem vertem át, hiszen látja, máris okosabb lett.
Számoljunk, egy csomag mécses árából tíz kiló fabrikett vásárolhat.

Aztán még azt is megérhetik a kísérletezgetők, hogy a rezsicsökkentés ellenségeivé lépnek elő! Hehehe.
ila51
Van egy almasütőm , mikor beizzítom alatta a mécsest , az illatokkal együtt melegség illúziót kelt ...45 percig ég alatta egy mécses , és utána meg is ehetem a mézes , fahéjas alma cikkeket :))
sport50
minek ilyen "marhaság"mikor pártunk,és kormányunk rezsit csökkent?:-)))
Nakimaga
Alternatív Nap erőmű az országnak !Menni fog ezek után a nap fényének pótlása ,megfelelő számú gyertya meggyújtása után !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.