Fokozott rendőri ellenőrzést tartanak Pest megyében péntek estétől vasárnap késő estig – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea közölte: az ellenőrzésre számítani lehet péntek este 8 órától másnap hajnali 2 óráig, szombat este 10 órától vasárnap hajnali 4 óráig, valamint vasárnap délután 5 és este 10 óra között bárhol a megyében, külterületeken is.

Az átfogó razziának nincs közvetlen oka, nem kötődik rendkívüli eseményhez sem. Célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának védelme, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése – magyarázta a szóvivő.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
" Az átfogó razziának nincs közvetlen oka, nem kötődik rendkívüli eseményhez sem. Célja a települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása ."
Na persze ! Ez azt jelenti nekik hogy kizavarnak a közutakra egy jó nagy halom rendőrt és megállítják minden 4 . autóst aki épp arra jön és úgy agyonbírságolják hogy ahhoz képest a nagy angliai vonatrablás zsebtolvajlásnak minősíthető eset . Én inkább otthon maradok ,nem megyek sehová ,bírságoljátok halálra saját anyátokat ! Kössz hogy szóltatok ! Üdv !
Egy budapesti autós
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@pbalage: igen ! az kéne és elég szomorú vagyok hogy az internetes kommunikáció világában sem tudnak az emberek összehozni egy olyat ami hatásos volna .
Ott van a taxisok példája ,Ők voltak a legösszetartóbb munkatársak a világon ,és most meg simán nézik ahogy a hátukra raknak többszázezres milliós nagyságrendű terheket és kiszórják kollégájuk legalább felét :-( régebben ez elképzelhetetlen lett volna ,minimum lezárják a várost most meg pincsiként követik a tarlós és a fidesz marhaságait
becsicskultak :-(
pbalage
@dömdödöm: milyen király lenne már, hogy csak álldogállnának az út szélén a zsernyákok, várogatnának, aztán egész nap semmi bevétel. (az a gonosz, kézdörzsölős szmájli)
ezt összehozni azért elég nagy propaganda kéne, de f@szbúkon azért elég sok támogatót össze lehetne szedni.
A Tündik bündije
A NAV-nál esetleg? Vagy az változatlanul nem érdekel senkit?
leszúrt rittberger
De miért kell ezeket előre bejelenteni, fel nem fogom... Telekürtölik vele a médiát, nyilván való, hogy a bűnözők, lopott kocsisok, betörök meghúzzák magukat ezen a hétvégén, és még véletlenül sem mennek ki az utcára...

Az összes rendőrvicc úgy igaz, ahogy van.
kiskutyauto
Hajrá rendőrállam hajrá rendőrterror hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
egyember
Mindent a zemberekért!
Figyelmeztetjük őket, hogy hol, mikor nem szabad rendetlenkedni.
Ilyenkor menjetek máshová!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.