Csak gratulálni lehet "igazságszolgáltatásunk" újabb nemzetközi sikeréhez ! A baltás gyilkos után megint dicső tettükről zeng a sajtó. A részegen 4 embert meggyilkoló milliomos röhög a markába, és mulatozik.

Forrás: budapestlight.hu
Feltöltő: DR Eric CARTMEN
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@DR Eric CARTMEN: ebből még nemzeti hőst csinálnak a fijjug , mint az azeri baltásból! :(((
kiskutyauto
Én megértem hogy ünnepel, én is ezt tenném, hiszen milliárdos, politikusbűnöző csemeteként élheti tovább - milliók nyomorán-vérén szerzett, elsíbolt vagyonból - a dolcse vítát... csakhogy ez még nincs lejátszva. Jön a másodfok, és ha ott se lesz igazság, jön a Strassburg, Hága, Genf.. BÁRMI, de 4 magyar ember életét nem hagyhatjuk annyiban, nem tűrhetjük hogy ennyivel megússza.. nem érdekelnek a gyerekei, ahogy őt sem érdekelte, mikor vodkát vedelve 200-al randalírozott és ámokfutott mások élete, emberek százaié, akiket veszélyeztetett... Demokratikus társadalmi alapelv: ha képtelen egy magyar kiemelt közhivatal ellátni feladatát (a bíróság igazságot szolgáltatni), a népnek, a népfelség elvén JOGA VAN, e hivataltól átvenni e tisztet és maga dönteni, úgy amit igazságosnak vél..!!!
Tehát Rezes Éva, határon túli MAGYAR testvérünk (aki szégyenszemre még a magyarságát sem vállalta fel, szlávként lépett fel és ezzel még jobban lealjasult) HIÁBA BULIZOTT, hiába ünnepelt. Még évekig fogva lesz tartva, az alatt vastagon meg fog születni az igazságos ítélet, ha kell nemzetközi bíróságon és az legalább 10 év ténylegesen letöltendő, továbbá nagyon magas, több tízmilliós fejenkénti KÁRTÉRÍTÉS, azaz fájdalom enyhítés, a négy áldozat hozzátartozóinak és szeretteiknek...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.