Több európai uniós tagállam adóhatósága is megkezdte a Google Mapsen található infók összegyűjtését – írja a Hvg.hu.

A lap szerint a NAV szakembereit az érdekelheti, hogy miért és miből épült mondjuk 50 nm-es medence a kertben és miért áll a garázs előtt egy 20 milliós autó. Az ügyvédek szerint mindenkinek érdemes ellenőriznie, hogy saját házáról, környékéről milyen képek vannak a Street View-n, „illetve a műholdról készült képen látszik-e egy szép kis hátsó udvari medence" – írják.

Aki túl sok érzékeny részletet vél felfedezni a Google által nyilvánossá tett képeken, az a Street View nézet jobb alsó sarkában lévő „Hibabejelentés" gombra kattintva kérheti a Google-től adott részek elhomályosítását – írj a hvg.hu.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@dömdödöm: Na!! Mesélj mekkora a medencéd??? :-))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@hetöndöe: Én azért nagyhalnak nevezném, akinek háza van, medencével, bömbivel. 100 ilyen "nagyhal" már 10 milliárd forint:) Egy nagy ház úszómedencével jó kocsival 50 millánál kezdődik és nyilván nem az összes pénzét költötte erre..:)
Desischado
Csak a kisembereknek van ez kitalálva, a nagyok sajnos, mindig megússzák! Pedig Nyerges, Simicska kománál én is szétnéznék...
kamazuka
@nemkati: Én is végigmentem a számomora fontos útvonalakon.Felénk,már snassz volt a googlenak.Gondolom,úgy gondolták hol az aszfalt véget ér ott már nem laknak.
nemkati
@kamazuka: Ja, sajnos földútra nem megy be az autó. Pedig milyen jó is mindenfele bekukucskálni házakba, kertekbe. :)
Most nézem a Park Avenue 666 c. sorozatot hétvégén, és megnéztem, mi van most ott (Manhattanben, mert a brooklyni az egy nyomi negyed), hát nem az a ház. Meg a Psycho-házat is meg akartam nézni, nemrég adták azt a filmet, amiben Norman Bates még csak 17 éves. Na azt se találtam. De a new yorki utcákon is szeretek kóvályogni. :)
Lehet, hogy a NAV meg a mi házunkat kukkolja. :DDD
kamazuka
@nemkati: Rajta vagyok a street wiew-n.Felismerhetően.
Ez már a hallhatatlanság?
nemkati
@kamazuka: Felismerhetően??? Nem vagy besatírozva? Akkor a következő cirkálásig halhatatlan vagy. De nem hallhatatlan! :)
Nekem a kocsim halhatatlan. Ő az egyetlen 'akit' eddig úgy találtam a street view-n, hogy nincs kitakarva a rendszáma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.