A trafikmutyi, a földmutyi, a stadionmutyi vagy a nyugdíjlenyúlás kedves kis gyerekcsíny volt az alakuló NAV-botrányhoz képest, amiket a Hoppál-Zsigó-Selmeczi kommunikációs Bermuda-háromszögben eddig tökéletesen ügykezelt a Fidesz.

Horváth András állításaitól ezúttal láthatóan megbénult a kormány (Giró-Szász András is csak azzal az elképesztő cinikussággal próbálta magyarázni a látványos sunnyogást, hogy "sérti az ország érdekeit" a volt adóellenőr panaszkodása).

Beszédes azonban az MSZP eltartott kisujja is: a Horváth szerint éppúgy sáros volt kormánypárt azért nem támogatja az ügyet vizsgáló parlamenti bizottság felállítását, mert azt a Jobbik is támogatja. Pedig a NAV-botrány a választási kampány legnagyobb ziccere lehetne az állítólag győzni készülő ellenzék számára, és ugyanígy a legnagyobb sötét foltja lesz a Fidesz-KDNP kormányzásnak.

Innentől érdekes a folytatás. Ha a ziccer is kimarad és a folt is csak halványul, akkor bizottság sem kell már hozzá, hogy megállapítsuk, a kitálalóknak mindenben igazuk volt.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A fidesz nem hallgatta meg. Erről eszembe jut az a bank reklám, amiben az ügyintéző befogta a fülét és annyit mondott "papapapapapa" miközben az ügyfél szerette volna előadni mondandóját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@dömdödöm: A szánk, semmi több, és ezt használják ki!!! Ha az eszünk és az öklünk is járna, akkor Magyarország jobban teljesítene!
percsi
@palika: "Félek, hogy ez a Horváth nem birja majd és öngyilkos lesz! Persze lesz búcsúlevél!"

Én mástól félek!!! Mondjuk véletlenül lesz öngyilkos!!!
Halszem
@percsi: Pl. Hátulról háromszor fejbelövi magát! :-(
percsi
Szégyen, olyan intézmények köteleznek a szabályok, törvények betartására, akik a legnagyobb csalók. Az én kis 1000 Ft-s áfám ha nincs bevallva, áfacsaló vagyok, százezrekre büntetnek. Ha nincs befizetve, azonnal napi késedelmi kamatot számolnak fel. Ekkora összegnél fejlövés járna!!
Gazdag ország lenne Magyarország, ha végre eltüntetnénk a vérszívókat!
Desischado
@human: Remélem, igazad van, de akkor is csipkedniük kéne magukat!
bundi
@spu00: azért ez az országos kiskereskedelmi áruházlánc elég jól hangzik...
beszédes elnevezés...
nem túl sok van belőle... talán ha egy?
és a számok és nevek, a benyújtott dokumentumban vannak nem gondolod? évre, most sem lesz másképp.
de az olajos pintértől nem várok sokat... annak idején is símén letitkosítottak mindent kb 80 évre, most sem lesz másképp.
ja és a listámon most hol is tartunk?
(2013. november 28., 10:30)
a feljelentésnél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.