Videón üzentek a közszolgálatban dolgozó nők a miniszterelnöknek, hogy nettó 70 ezerből nehéz lesz karácsonyozni. 210 ezer közalkalmazott, köztisztviselő és kormánytisztviselő keres havonta nettó 70 ezer forintnál kevesebbet. Hat éve nem emelték a fizetésüket.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Ne keseredjetek el kedves közszolgák, örüljetek inkább annak, hogy a Lézer-féle miniszterelnökség, ismét nagy zsozsót osztogat majd - saját munkatársainak, ahogy az lenni szokott náluk, meg az örökösen veszteséges BKK is.

Hát nem csupa öröm az élet ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Lehet, hogy hamarosan munkájuk sem lesz, ha ilyen bátran még a nevüket is adták. A zsírdisznó nem bírja a kritikát...
verőce21
A cikk azt írja, "210 ezer közalkalmazott, köztisztviselő és kormánytisztviselő keres havonta nettó 70 ezer forintnál kevesebbet..." - szinte hihetetlen.

A közalkalmazottak között még csak el tudok képzelni, ilyen kevés keresetűt, de ennyi nincs. (hiszen előadótól lefelé szinte minden tevékenység ki van adva már vállalkozásba) számomra hihetetlen ez a 210 ezres létszám!
verőce21
@verőce21: Persze lehet, hogy a 4 és hatórás foglalkoztatottak is benne vannak a 210 ezres létszámban, de akkor erős csúsztatás a cikk! :)
Tootsy
@csa-csa: Szerintem onkormanyzati tisztviselok, parkoloora-leolvasok, kozteruletesek, szemetesek, utjavitok, meg akik az iskolakban ovodakban bolcsikben kiszolgaloszemelyzet,... De konkretan senki nem mondja meg, hogy kik,... Egyebkent a regi atkosban letezett a Kozalkalmazottak Szakszervezete is, mint erdekvedelmi kepviselet. Fogadok, hogy ma mar az sincs, vagy legalabbis nem ezen a neven, es nem a kozalkalmazottak erdekeire vigyazva...
soljanka
Ja kérem: nagyon sok embernek kell ahhoz nyomorognia, hogy az elit luxusban élhessen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.