A belvárosi Balaton utcában vette egykori HM-es lakását Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki a lakás akkori értékének a harminc százalékáért juthatott tulajdonhoz, havi törlesztése nem érte el a háromezer forintot. A HM-lakásbotrányt kirobbantó Fodor Lajos HM-közigazgatási államtitkár két lakást is vett kedvezményesen, derül ki azokból a válaszokból, amelyeket Harangozó Tamás szocialista képviselő kérdéseire adott a honvédelmi miniszter.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Igaz, nem mai hír, de ilyenkor a Budai mindig amnéziás ?
Budai Gyula a hét elején azt állította, a lakásvásárlása húsz éve zajlott, így nem emlékszik annak részleteire, de ellentétben Fapál László korábbi államtitkárral, az ő lakását nem újították fel megvásárlása előtt és nem negyed áron vette. Hogy felújítás történt-e az nem derült ki Hende Csaba honvédelmi miniszter válaszából, az viszont igen, hogy hasonló kedvezménnyel jutott Budai Gyula is lakáshoz, mint az általa feljelentett volt államtitkár, ráadásul a sztori nem is húsz éves, hanem kevesebb, hiszen '98-ban került a nevére a lakás.
Yeromos
Komoly probléma lehet Budai elvtárs agyával ha nem emlékszik a 20 évvel ez előtti dolgokra,
Én 30 éve vettem az első lakásomat de még emlékszem rá, igaz mi a piaci árat fizettük érte.
nezelodo
Hogy milyen szerények ilyenkor ezek a g...i huszárok, és milyen amnéziások! Máskor meg ha a dakota úgy parancsolja, igen kreatív a fantáziájuk! Istenem, ha ezt a kreativitást az effélék valódi munkára használták volna, hol tartana az ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.