Folytatjuk Ausztria-Magyarország árösszehasonlító elemzéseinket – ezúttal a mobiltelefonálás díjaival. A vizsgált árak érvényességének dátuma Magyarországon és Ausztriában: 2013. december 1. Akik nem törzsolvasóink – egyrészt ideje azzá válni :) – másrészt olvassák át e cikk után a korábbi árösszevetéseket, majd gondolkodjanak, tényleg ilyen országot akarunk? 23 év alatt ennyire futotta, hogy az árak megegyeznek vagy olcsóbbak Ausztriában, de a bérek a világ feneke alatt? (További elemzések a cikk végén.) Ezek után pedig következzenek a mobiltelefonálás költségei hazánkban és Ausztriában. Leszögezném, hogy igen, nálunk magasabb az áfa, és az Orbán-kormány bevezette a telefonadót is (percenként és sms-enként 2 forint, céges számláknál 3 forint), de ezt korrigálni fogjuk, és megnézzük anélkül is az árakat. És most már talán mindenkinek felnyílik a szeme, hogy “hol nincs kolbászból a kerítés?” Adatok forrása Megnézzük a szolgáltatókat külön-külön is, majd összehasonlítjuk...

Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nosza rajta, johet a rezsicsokkento kommando ide is.
Kala Majka
Módfelett érdekes összeállítás.

Jellemző viszont a XXI. századi forradalmak jelszavaira: Szabadság! Egyenlőség! Testvériség!

Hogy a csudában keveredtünk ismét bele a Nagy Franciába? Mindent kezdenünk kell előlről?

Persze, a fától újrakezdeni már nem lehet, mert az erdeink is zárt magánterületté váltak időközben.
gabrella
Az eszem megáll! És ácsorog. Mo.-on dupla díjas minden, míg Ausztriában csak fele.
Röhej az egész ország úgy ahogy van!
coyote3
Mert minket szeretnek és nem gusztustalankodnak velünk...
pbalage
és ezt eddig senki se tudta?

Idehaza annyiért adják, amennyiért a lüke magyar megveszi ahelyett, hogy áttért volna pl. skypera/viberre/egyéb sz@rra (ugyanolyan jól működik, de csak 4 forint a percdíj, vagy ingyenes)

A magyarok hülyék, nem tudják mi folyik a világban, egy tojásért elmennek a világ végére, mert 2 forinttal olcsóbb, de hogy más dolgokról tájékozódjanak, az már luxus.

Megérdemlik, hogy átbasszák őket, én is ezt csinálnám a szolgáltatók helyében.

Na de majd jön a vitya, és alkotmányba foglalja, hogy "A magyar ember alanyi jogon hülye, ezért nem lehet a telefonrezsije magas, hanem csak 5 forint." (így végre kiesik a költségvetésből is egy újabb 1000 milliárd bevétel)

Az emberi hülyeség megmarad, csak a vitya pártjára áll, aztán elmegy békemenetezni, ahelyett, hogy áttért volna más fajta kommunikációra, aztán a vitya is meg a szolgáltató is bekaphatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.