„Soha nem voltam Sukorón korábban, de néhány napja vettem a fáradtságot és nemcsak körülnéztem, hanem összeszedtem mindazokat a hazugságokat, amiket a Fidesz terjeszt az általa megfúrt beruházásról. Akkor most szembesüljünk a tényekkel” – ezzel a kísérőszöveggel tett ki Facebook-oldalára egy új videót Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

120 hozzászólásarrow_drop_down_circle

stone
Korábban már hallottam ugyanezt, nagyjából ugyanígy. Nagyon úgy néz ki, hogy igaz is.
Az egész úgy indult, hogy Budai Gyula (némi kényszer alatt) csontvázakat keresett...és megtalálta a Sukoró "ügyet".
Viszont Fletó nem beszélt egy másik vetületről: A beruházó beperelte Magyarországot 100 Milliárd forintra. (mert Viktorék szerződést bontottak vele)
Ez folyamatban van és úgy néz ki, hogy benne van a bukta veszélye.
Így kell egy győztes pozícióból, erősen vesztes poziciót kiszabadságharcolni.
(és ez csak a "jéghegy" csúcsa - merthogy mindegyik "szabadságharcunk" ugyanígy áll)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ilyen a fideszmaffia...kimaradunk belőle? Akkor kívülről el kell kaszálni.
világlátó
@sbl: Kívánom Neked, kedves sbl. hogy legyen részed egyszer eljutni egy komolyabb casinóba. / én egyszer vendége voltam Nova Goricában a Hotel Perla casinójában egy üzlettársamnak, akitől kaptam száz márka értékű zsetont, amit három másodperc alatt elveszítettem. De volt módom körülnézni./ a többszintű épületben szintenként nőtt a " belépő " ára, akkor mintha azt említették volna, az ötödik szinten a belépő limit 5000.- Dm.volt.Az épületbe csak megfelelő öltözékben lehetett belépni, az alkalmazottaknak se szeri se száma, az alsó szinten a hozzám hasonló pórnép játszott végeláthatatlan sorokban a különböző gépekkel. Vidámak voltak, szemlátomást jól szórakoztak. A pincérek folyamatosan hordták a megrendelt italokat, a nyitott színházteremben éppen egy kubai revü műsor ment nagy számú látogatottság mellett, butikokban lehetett elkölteni a nyereményt, szóval ez egy külön világ. A jelenlévők között bizonyára volt olyan is, akit már ismert a helyi FBI.Mégis a " játszó ember " volt a főszereplő. Lehet azt gondolni, hogy ez maga a fertő és a kupleráj,de ugye nem gondolhatjuk, hogy most még " szűzi tisztaságú " a mi szép kis országunk. Van itt éppen elég bűntanya és kupleráj. Talán ha több pénze lehetne / erre a célra / kormányainknak, lassan de biztosan felszámolhatók lehetnének ezek. A csokor nyakkendős, szmokingos bűnözés lehet hogy bűnözés, ha hagyjuk hogy az ellopott , elcsalt milliókkal játszanak ott urak és hölgyek, akik a rendezetlen , engedékeny, szembehunyós, összekacsintós bűnüldözés segítségével ezt megtehetik. No persze a mi országunk nem ilyen.
Bizonyára emlékezel arra az időre, / vagy a szüleid majd elmesélik / amikor a Coca Cola a bűnös kapitalisták italaként volt ismert . Ugye milyen szánalmas. Mindent okosan, mértékkel, jól előkészítve, átgondolva, megfelelő tapasztalatszerzés után szabad csak meglépni. Úgy ahogy nálunk a nemzeti dohányboltokkal. / a fekete kereskedelem a cigaretta és a vágott dohány esetében persze nem ezt igazolja. Ahogy gondolom a casinok és...
sbl
@világlátó: Miért kívánsz nekem rossszat?
Soha az életben nem kívántam eljutni sem "komolytalan" sem "komoly" kaszinóba.
Elvből rühellek mindenféle szerencsejátékot.

Ha meg színházi-revű előadásokira vagyok kíváncsi, akkor meg színházba, színpadokra járok.
Emlékezetes volt a számomra még az "átkosban" az NDK-beli berlini "Frierich Palast" társulatának a produkciója.
A lányok gyönyörűek szőkék és karcsúak voltak, a mozgásukon pedig látszott a precíz poroszos fegyelem.
De ugyanígy tettszett annak idején a Szibériai Táncegyüttes produkciója is, amely komoly akrobatikai elemekkel volt tarkított.
Amúgy a kedvelt műfajom az opera, különös tekintettel olyan óriásokra, mint Erkel, Verdi, és a kedvencem Richard Wagner.
A legelső a magyar nemzeti öntudatot jelenti - zenében megfogalmazva - az utóbbi már a negyedik dimenzióba vezet, különös tekintettel a germán mondavilágra és a nordikus szellemiségre.

Ha az ember szellemi - lelki felfrissülésre vágyik akkor könyvtárba, hangversenyterembe, színházba kell járnia, templomi komolyzenei koncertekre kell járnia nem pedig kaszinóba!

Ami a Coca-Colát illeti osztom az akkoriak véleményét, aez az ital egészségtelen orvosilag bizonyítottan, egyre kiválóan alkalmas, a vérnyomok eltüntetésére és rozsdaoldónak.
Ha egy berothadt csavart bekensz vele, rövid idő után kihajtható.

Én inkább a jóféle borokat, söröket és az üdítő teákat kedvelem.
A különféle kólákat meghagyom az USA imádóknak.
Egyenek csak minél több génkezelt szóját, meg szintén génkezelt kukoricából elkövetett, "pop-cornnak" becézett pattogatott kukoricát, igyanak rá minél több kólát!
stone
@Csizmás Kond: nem magyarázkodom.

Sőt, nem is akarom megváltoztatni az álláspontodat. Minek?

Csak szeretem a történéseket a helyükön kezelni, és a tények makacs dolgok.
Ennyi.
Csizmás Kond
@stone: Ha neked annyi hát annyi, nekem viszont nem
Ferenc most sem az ország hasznáért harcol, hanem kampányol. A haszonért akkor kellett volna ilyen mesével előállnia amikor kérdőre vonták nem most.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.