Öt új kisközösségi rádió kezdheti meg sugárzását az országban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának e heti döntése értelmében – közölte a hatóság Szóvivői irodája az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint a pályázati felhívást áprilisban tették közzé, azzal a céllal, hogy vidéken, elsősorban olyan kistelepüléseken is szólhasson rádió, ahol eddig nem volt. A döntés értelmében öt vidéki város belterületén, kis vételkörzettel szórhatnak műsort a rádiók.

Forrás: maon.hu
Feltöltő: Maon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"Székesfehérvár belvárosában az Alba Regia Műsorszolgáltató Kft., Kisvárdán az Összefogás Kisvárdáért Egyesület rádiója lesz hallható. Mezőtúr belvárosában az Actor Informatikai és Nyomda Kft. sugároz majd, a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szombathely-Óperint vételkörzetben nyert, Törökszentmiklóson, a Petőfi-lakótelepen pedig a Rádió Horizont Kft. indítja meg adását."

No, akkor ez már a Kánaán maga! Akkor már csak azt kell elintézni, hogy áram is legyen hozzá, hogy hallgathassák, meg pénz is, hogy tudják fizetni a villanyszámlát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.