Teljes magányban él a Kalocsai Fegyház-és Börtönben raboskodó P. Erika, akit Szita Bence meggyilkolásáért első fokon tényleges életfogytiglanra ítélt a bíróság. Egy korábban ott fogvatartott rab azt mondta, nem is látták a teljes magányban élő nőt, mert úgy intézik, ne találkozzon senkivel - írja a Blikk.

A 11 éves Szita Bence meggyilkolásáért első fokon tényleges életfogytiglanra ítélt nő, P. Erika teljesen elszeparáltan él az ebédlő szintjén található zárkájában.

Egy korábban az intézményben raboskodó, neve elhallgatását kérő elítélt azt mondta: "a sarokban lévő cella ajtaja mindig zárva van. Úgy intézték, hogy amikor kivitték valahová P. Erikát, nem találkozhatott senkivel. Ha mégis úgy alakult, rá sem nézhettünk".

P. Erikát egy hónapban egyszer vagy anyja, vagy valamelyik rokona meglátogatja, egyébként nincs semmilyen társasága.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Boldog vagyok,hogy adómból fizethetem a tartását,hogy a jog velem szemben jogosan megvédi esetleges gyilkosaimat,és hálás vagyok mert ha én márnem is tudom etetni majd gyermekeimet,mert a föld alatt leszek,a hátramaradottak éhbérükböl eltartják ,iskoláztatják majd őket!
Éljen a hazai jobban teljesítünk egyéjszakás jogállamisága!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Desischado: És biztos vagy benne, hogy minden úgy történt, ahogy azt az arcodba nyomja a média? És biztos vagy benne, hogy ez a bestiális bosszúszomj részedről, nem perverzió?
tivoli
@Desischado: tegnap,23:21 Reméltem, hogy erre "Disznók elé kellene vetni, ítélet nélkül! " felkapod a fejed. Mert te mit mondasz? Ugyan ezt, csak más megfogalmazásban.
Desischado
@töky: Na, végre egy véleményen vagyunk! Én meg olyan nem szeretnék lenni mint te!!!
Desischado
@tivoli: Ha olyan okos vagy, akkor megmondanád mi az igazság?
És perverz is vagyok? hát igen, akkor az vagyok, ha nem érzek szánalmat gyerekgyilkosok iránt! Mind a ketten döbbenetesek vagytok! Ha a te gyerekeddel , - isten ne adja, - történt volna ez, akkor is ezt mondanád? Mind a kettőtőknek: részemről ez volt az utolsó reagálás!
kamazuka
@babi11: Nav alkalmazott volt.Érthető hogy védik.
Téged ki védene,hasonló helyzetben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.