A Város szíve blog kedden egy levélrészletet közölt, amelyben Rogán Antal arra kéri a címzettet, hogy "küldje el személyi javaslatait azokról a családtagjairól, barátairól, ismerőseiről, akik szívesen csatlakoznának önkéntesnek".

Az Együtt-PM szövetség szerint a Fidesz így frissíti a "Kubatov-listákat". Juhász Péter a szövetség társelnöke közölte: tiltakozásul az V. kerületi önkormányzatnál járt, hogy személyesen adja át Rogán Antalnak Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének adatait.

Így frissítik a "Kubatov-listákat"

Az Együtt-PM szerint Rogán Antal felszólítása "a Kubatov-listák frissítése", ami kimeríti a személyes és különleges adat tiltott kezelését, ezért Juhász Péter bejelentést tett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"A beküldök között egy darab trafikot sorsolunk ki."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Igaza van a Tündik bündiének, ez adatokkal való visszaélés, tehát büntetendő! Amúgy tóni, rám ne számíts!
outsider
@spu00: Mert a kubatov-lista "nem barát" oszlopában szerepelek... megtelt, visszahívjuk stb. válaszok lennének várhatók.
Valószinűleg áttennének a magyar oszlopba (ellenség). Technikailag ezért.

Mert nem vagyok a kapzsi, besúgó, hazaáruló. Mert nem vagyok hajlandó részt venni ennek a maffiapárt-állam, hazug, aljas, csaló működésében, kampányában, ami már a jelentkezés pillanatától etikátlan, törvénytelen. Ez egy információs piramis-játék:)
Mert magyar vagyok, nem fideszes. Emberileg meg ezért.

...és igazad van, "savanyú a szőlő", mert egyszerűen képtelen vagyok erkölcsileg az ő szintjükre süllyedni. Dejó is lenne gazembernek lenni, hisz ez a nemzeti bűnözők országa. Ha tudnád, hogy milyen rossz manapság itt magyarként élni?!:)
spu00
@outsider: Ön egy nagyon elkeseredett ember lehet, mely sajnálatra méltó, ha a leírtak szívből szóltak, de ezt sajnos egy normálisan gondolkodó, s látó embertől nem várható ezen szövegek még gondolati szinten sem, nem hogy átgondolva és leírva. Amit leírt, az nem létezik, de ha ilyen mégis létezne, az nem által elítélt társaságra vonatkozik, hanem a nagy történelmi hagyományokkal rendelkezőkre,kiemelve pont ilyen irányú tevékenységgel kapcsolatban.
Remélem a szent estét nem ilyen csalóka gondolatok emlegetésével töltötte, hanem az eseménynek megfelelően szeretetben.
outsider
@spu00: Ha magyarul is leírnád ezt a pár sort, azt megköszönném:)
mariaberta
Minden lehetőséget megragadnak, hogy adatokat gyűjtsenek nemcsak rólunk, hanem barátainkról, családtagjainkról. Így néz ki az új III/III ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.