Gyurcsány után Terry Black is beállt Krasznai Tünde mögé. Apró logikai tévesztés, hogy Krasznait nem "a politikusok", hanem a karácsonyi műsort szervező Gyermekmentő Szolgálat elnöke tiltotta le. Terry Black viszont követeli, hogy a politikusok kérjenek bocsánatot az x-faktorostól, különben nyilvánosságra hoz egy meglehetősen kínos listát – olvasható a Borsban.

Az X-Faktor harmadik helyezettjét felnőttfilmes múltja miatt nemkívánatos személlyé nyilvánították az Országházi Gyermekkarácsony rendezvényen.

"Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok!" – írta a Facebookon Terry Black.

Tudok olyan politikusokról, akik házasok, mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. Ha nem kérnek bocsánatot Tündétől, akkor szenteste nyilvánosságra hozom a listát. A perektől meg azért sem félek, mert ha kell, tanúkat hozok a bíróságra, hogy együtt emlékezzünk a múltra és beszélgessünk az erkölcsösségről – zárta rövidre határozottan a lapnak.

Közben úgy tudjuk, több megyei lapban is megjelenhet egy közlemény, amiben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden felelősséget magára vállal a nagy port kavart diszkrimináció és a politikusokat gyalázó kommentek miatt.

Nyilatkozat

Hosszabb külföldi tartózkodás után néhány nappal ezelőtt érkeztem vissza Magyarországra. A karácsonyi programok szervezésével megbízott munkatársaim tájékoztattak arról, hogy az X-Faktor egyik döntőse korábbi életében pornószínésznő volt. Én nem láttam az X-Faktort, és nem ismertem Krasznai Tündét. A szükséges döntés-előkészítés után egyedül hoztam meg a döntést, és kértem meg az RTL Klub vezetőit, hogy Krasznai Tündét ne szerepeltessék a karácsonyi műsorunkban.

A döntésbe senkit nem vontam be, mert tisztán gyermekvédelmi szempontok szerinti, politikamentes döntést szerettem volna hozni. Így aztán a döntésről csak utólag értesült a Gyermekmentő Szolgálat elnöksége.

Krasznai Tündét nem hősnek, hanem áldozatnak tartom. X-Faktoros szerepléséhez gratulálok, és kívánom, hogy sikeres karrierje legyen. Örülök, hogy az RTL Klub segített neki.
Két dologban azonban felfogásom szöges ellentétben áll az RTL Klubéval. A tévécsatorna azt írta, hogy a karácsonyi rendezvényünkön részt vevő gyerekek számára Krasznai Tünde „példakép” lehetne. Szerintem Krasznai Tünde lehet sztár, lehet sikeres ember, remélhetőleg az is lesz, de példakép biztosan nem. Tegye a szívére az a szülő a kezét, aki követendő példaként állítaná a gyereke elé Krasznai Tünde életútját.
A másik dolog, amit másképpen látok, mint az RTL Klub vezetősége, hogy hogyan lehet valakinek segíteni. Mi biztosan nem csináltunk volna médiakampányt Tünde előéletével kapcsolatban, hogy aki addig nem ismerte, ebből aztán biztosan megismerje azt. Erre nem volt szükség. Ebben a médiakampányban egészen biztosan elsősorban Krasznai Tünde sérül.

A Gyermekmentő munkája során már taníttatott énekelni rossz sorsú fiatalt, akiből később popsztár lett Magyarországon, vagy hozott már ki a börtönből fiatalkorú prostituáltat, mivel hosszan tartó előzetes letartóztatásával nem értettünk egyet.

Tehát a Gyermekmentő nem fél a problémás témáktól, nem fél a benne szereplők felkarolásától, támogatásától. Csak másképpen kezeli a kérdést, mint az RTL Klub, vagy mint azok, akik most hírt akarnak csinálni Tündéből és a Gyermekmentő karácsonyi rendezvényből.

Dr. Edvi Péter
a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egyik alapítója és elnöke

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@martinpalermo: Kivételesen ne azt nézd, hogy ki mondja, hanem mit mond. Bizony azokat támadja, szerintem jogosan, akik a csuha alatt szegecselt bőrszerkót hordanak korbáccsal az oldalukon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Özv. Bármi Áronné
Ha a volt pesti kolleginák (Városház u és környéke, Petőfi Sándor utca) mellé állnának Terrynek, akkor a parlament kettő harmada szomorú szívvel eltakarodna a politikából!
Sokat tudunk és ez számunkra ez a biztosíték a nyugalmunkra :)
bukfenc
@Horizont: köszi az őszinte választ!

Az én nick nevem egy gyerekkori becenév...

van egy másik is, de azt máshol használom..
(Nostradamus után szabadon: ...!
keresztapa
Dehogy tálalja ki! Csak a feltűnni, kitűnni akar a mocsokból!
human
Havas Henrik mondta egyszer, hogy mikor a prostituáltakról írta könyvét bizony sok ismert politikus neve is felbukkant. Volt köztük olyan aki a fiatal fiúkat szereti (és még csak nem is nő az illető). De ez van, ha valakik megszokják, hogy a pénzért mindent meg lehet tenni.
keresztapa
Szennyes életű személy, saját köreibe, saját magát és cselekedeteit nevezze nevén, amire oly büszke. A nyilvánosság elé büszkeséggel kilépni, hogy ez is, az is, milyen hol ott ez egyéni szférát kell, hogy érdekelje, a köz csak szégyelli, hogy ők büszkék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.