A Jade Nyúl mintát vett az égitest egyébként ritka légköréből, és kiderült, hogy az Apollo-program utolsó, eddig eltitkolt küldetése során legénység a Holdon alacsonyabb szintű intelligenciával rendelkező, ám rendkívül agresszív létforma jelenlétét fedezte fel. Exkluzív felvételek a posztban! Az 1973-ban a legnagyobb titokban útnak indított Apollo-18 csapatára küldetésük teljesítése során idegen civilizáció képviselője támadt, és a legénység minden tagja odaveszett. A NASA mostanáig titkolta a kényes incidenst, de a kínai Jade Nyúl űrközpontba továbbított elemzései bizonyították, hogy a legénység vesztét bizonyos, az emberi tápcsatornában jelen lévő baktériumok által termelt kéntartalmú gázkeverék felszabadulása során jelentkező hanghatás okozta.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Maria blog megnézte a bejátszás végét? Animációs a film.
Kala Majka
"az emberi tápcsatornában jelen lévő baktériumok által termelt kéntartalmú gázkeverék felszabadulása során jelentkező hanghatás okozta. "

Ilyen hosszan leírni az egyetlen szót, a fingot!

OK kedves reklámurak! Nem fogunk űrhajós babot enni.

De erről nem ciki még cikkezni is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.