Keményen nekiment a Fidesz európai parlamenti képviselője a NAV-botrányt kirobbantó Horváth Andrásnak.

Deutsch Tamás szerint Horváth közéleti paranoiás, akinek a bizonyítékai olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny: soha, senki nem látta. Deutsch a Facebookon közzétett dolgozatában hosszan ismerteti az efféle "szerencsétlen futóbolond" típust, aki "mániáival" zaklatja a hatalmasságokat, majd arra a megállapításra jut, hogy nem a közéleti paranoiásokkal, hanem a kiszolgáltatottságukkal visszaélő rongy emberekkel van baj.

Bejegyzése itt olvasható:

Ez a Horváth nem-NAV-revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond.
Aki volt már életében akár csak egyetlen napot társasházi közös képviselő, bármilyen ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs, pláne ha volt önkormanyzati vagy parlamenti képviselő, jól ismeri a Horváth András-féle közéleti paranoiásokat.
Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt és energiát nem kímélve leveleket irogatnak. Hosszú, tetjengős, sokszor a mai napig kézzel irt leveleket, beadványokat, anyagokat gyártanak garmadával, amikben – szerintük – minden részletre kiterjedően leírják az Ügyet.
Az Ügyet, ami nem más, mint a mániájuk, a fixa ideájuk. Az Ügyet, ami a beadványaikban az esetek 99,9 %-ábán valamilyen világ- vagy országos méretű összeesküvés, visszaélés, gigantikus titkosszolgálati manipuláció. A közéleti paranoiás erről, a Nagy Disznóságról lebbenti le a fátylat kérlelhetetlen logikával, a Nagy Disznóságot leplezi le ellentmondást nem tűrő határozottsággal.
A közéleti paranoiás mindenkinek elküldi a leveleket, de a legfontosabb, hogy a Nagy Emberekhez akarja eljuttatni a beadványt. A köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, minisztereknek, államtitkároknak, a polgármesternek, az alpolgármestereknek, a főbírónak, a főügyésznek. Egyszóval a Hatalmasoknak.
Általában roppant egyszerű dolgokat szoktak kérni, követelni, javasolni a Hatalmas Nagy Emberektől: ne késlekedjenek, ne szarakodjanak tovább, ne piszmogjanak azzal, hogy mekkora orbitális marhaság, amit a közéleti paranoiás ír, azonnal számolják fel a leleplezett disznóságokat, szüntessék meg a cudar viszonyokat.
És természetesen mindig, minden Nagy Disznóságra van Bizonyítéka a közéleti paranoiásoknak. Van a csodaszer, a szent ereklyetartó, az aduász, a minden kétséget eloszlató mirákulum. A Zöld Dosszié. A közéleti paranoiás Bizonyítékai vagy olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny, mindig beszél róla, de soha, senki nem látta, vagy olyan bombasztikus anyagok, mint évekkel korábbi újságok kivágott cikkei, a közéleti paranoiás korábbi levelei.
A közéleti paranoiást mindig üldözik. A szomszéd, a csalók, a korruptak, a főnöke, a hatóságok, a titkosszolgálatok, a földönkívüliek. Zaklatják, tönkre akarják tenni vagy már tönkre is tették, a fűtőtesten keresztül sugározzák, lehallgatják, követik.
A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond.
A legszemetebb dolog politikai, üzleti, hatalmi érdekből kihasználni ezeket az embereket, tiszavirág életű közéleti celebeket gyártani belőlük, a Nagy Botrány kirobbantójaként sztárolni őket, majd amikor kiderül, hogy nem leleplezők, hanem törődést érdemlő betegek, akkor ripsz-ropsz ejteni őket.
Nem a közéleti paranoiásokkal, hanem a kiszolgáltatottságukkal visszaélő rongy emberekkel van baj.


A 168 óra emlékeztetett: annak idején Deutsch Tamás volt az egyik szószólója a nemlétező megfigyelési botrány kivizsgálásának. 2003 márciusában Orbán Viktor akkori pártelnök-miniszterelnök a Fidesz országos választmányának nyilvános ülésén bejelentette: „Törvénysértő és titkos adatgyűjtés folyt a májusi parlamenti választások előtt a Fidesz vezető politikusai és családtagjai ellen." Kiderült: az egész ügy politikai hangulatkeltés volt csupán.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Tompika, rebegd csak el, te mennyire vagy sáros?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A Fidesz kormány ellen aki ezer milliárdos áfa csalást jelez az becsületesebb mint Deutsch.
azért bojkottálta a Fidesz a kihallgatást mert a párt tagjainak fele érintett az ügyben.
Ha nem lenne Fideszes érdekeltség a csalásba akkor azonnal vizsgálatot indítottak volna az áfa csalók ellen.Horvát Andrást védelem illeti meg addig még nem bizonyos,hogy hazudott.
jancsik68
@mariaberta: Ha hosszan belenézne,akkor egy nagyon-nagyot kellene köpnie!!De az ilyen birka ritkán undorodik magától!
Csizmás Kond
Ezek a Dajcs félék a szerencsés bolondok...
kecskes laszlo
És a Sándor papáról mi a véleménye Tomikának? Nem ők titkosították 85 évre az olajszőkítési botrányt ! A magyar ember nem felejt!
boldog nyugdíjas
Jó lenne, ha ott is ülne egy becsületes hazafi, aki felvállalná és a titkosított anyagot nyilvánosságra hozná - biztos lehet benne, hogy az egyszerű állampolgárok megvédenék. Mindent titkosítanak, amiben a nevük szerepel - és Pintér bátyánk az őrző-védőivel? stb???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.