Van abban valami gúnyos vigyorgást kiváltó, ahogy a politikai és/vagy közéleti szereplők megpróbálják átírni, vagy legalábbis áthazudni a múltjukat úgy, hogy arról azért egy egész generáció tud, mégpedig sokat. Az viszont egyenesen riasztó, hogy vannak olyanok, akik ezt minden további nélkül el is fogadják tőlük.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Kövér Lászlónak annak idején nem kellett felvételiznie az egyetemre. Nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. “Az 1956-osellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.”
A gyermek nem felelhet az apa tetteiért, bár meggondolandó, hogy nem Kövér-apukát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét. Aki azután számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, mert ott már nem volt érvényes a kitüntetés hatása.
Két alkalommal évismétlésre is kényszerült. Még a 2,0 átlagot elérő diákok is 5 éve alatt végezhettek a jogi karon,
Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest igazán szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe.
Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@miazavalami: még nem de ha folytatom biztos az les a vége...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Les - nem les...:-))
Attól függ neked mi a cél!
miazavalami
@Csizmás Kond: na igen két szemre gukker kell.:-)
Csizmás Kond
...térjünk vissza Kövérre...a kövérre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.