Nehezen hisszük el, hogy ez tényleg megtörténhet: létrejön a rezsicsökkentés serege, a Magyar Csapat, Orbán Viktor vezénylete alatt. Elképzelni is nehéz, mi lesz ebből.

Ki gondolta volna annak idején, hogy a nem is olyan távoli jövőben a polgári körök már mint decens, kifinomult társasági események tűnnek elő az emlékeink közül?

Márpedig most erről van szó: a Magyar Csapathoz képest minden polgári kör a szépség és a szellem otthona. Néhány Márai-idézet, Wass Albert-versek, szalonzsidózás és Kudlik Júlia – vissza fogjuk még sírni őket, ha beindul a Magyar Csapat. Mert ez már nem kevesebb, mint a színtiszta téboly győzelme, és a számító, jéghideg cinizmus diadala. Mindenki tudja, aki politikailag kicsit is tájékozott, hogy a rezsicsökkentés hazugság, és ha nem volna hazugság, akkor se az I. kerület fideszes szavazói fogják kiűzni a nemzetközi közműcégeket. De a Magyar Csapat nem az észhez beszél, hanem a szívet hevíti.

A teljes jegyzet a Magyar Narancs blogon >>>

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Aki másnak rezsit csökkent,maga esik bele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Ilyen egetverő ostobasággal hülyítik a zembereket,mikor minden normális közgazdász tudja,hogy csupán a munkaerő van alulértékelve ebben az országban.
Persze a munkaerő megfizetésében a maffiakormány is ellenérdekelt ugyi.
verőce21
Be kell engedni az udvarról a +10 fokot is! :)
Nil
No végre magyarnak érezhetem magam.
Nem fűtök, ezért csökkent a gázszámlám.
A gyerek nem jöhet haza a koliból, így a villanyszámlám is.
Valahogy mégsem érzem jól magam a bőrömben.
mariaberta
Egyszer már létrejöttek a polgári körök, most létrejön a Magyar Csapat. Majd ez is elmúlik, mint gyermekeknél a bárányhimlő.
jancsik68
Amióta csökkent a gáz rezsim,csökkent a fűtőértéke,de marhára pörög a mérőórám számlálója.+ 10 C foknál többet fizetek rezsicsökkentés melett,mint normális időben -10 C foknál.Ezt értékelje Viki vezir!!
mariaberta
Javasolom, hogy aki "nem magyar" alakítson Nemzeti Csapatot" a volt polgári körök, illetve a Magyar Csapat mintájára.
Elvégre a minta adva van, nem muszáj mindig lemaradnia a baloldalnak.
Javasolom továbbá, hogy a CÖF mintájára hozzanak létre CÖF 2-t és ha nem is lengyeleket, de valakiket csak meg tudnának hívni ők is egy kis felvonulásra
Nos, milyen az ötlet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.