Bokros Lajos a Modern Magyarország Mozgalom nevű, 2013-ban alakult, magát jobbközép, kapitalista pártként definiáló kis szervezet élén vesz részt az ellenzéki tárgyalásokon. - Szerinte ha nincs összefogás, nem lehet leváltani a kormányt. - Pedig az ellenzékiek szinte semmiben sem értenek egyet. - Ötszáz napos válságkormányt állítana fel. - Átrendezné a minisztériumokat. - És tudja, hogy egy piacpártból soha nem lesz tömegpárt. - A volt pénzügyminiszterrel a CEU-n készítettünk interjút. Azok között van, akik régóta a teljes ellenzéki összefogás mellett érvelnek. Ősszel egy üzenetet is küldött erről a pártoknak, akik közül a nagyokat ez nem hatotta meg túlzottan. Hétfő reggel aztán Bajnai Gordon mégis azzal állt elő, hogy ők is kibővítenék az együttműködést. Mi történt?

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@magyarbakancs: Hát egy kicsit tényleg olyan érzés, mintha választani kellene a jobb és balkezes pofon közül. Bár én még mindig kicsit optimista vagyok. És inkább választok. Hátha a balkezes pofon nem fáj annyira. Mondjuk a 2010 óta történteket én gyomorszájasnak éltem meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soper
@tavaszi: Én meg azt mondom, ha tényleg annyi nyomorba döntött ember van, mint amennyit kommunikálnak és azok azt mondják ennyi elég és mind elmegy leváltani ezt a mocskos maffiajobboldalt, akkor bitang nagyot fog bukni a fidesz. Ha kamu az a rengeteg szegény, akkor viszont Magyarországnak annyi.
kkalman
Melyik választás nem volt gonosz az elmúlt 24 évben?
A választási lehetőség annyi volt, hogy választhattunk, választhatunk melyik ujjunkat harapjuk meg. Mindegyik fájt, fájni fog!
magyarbakancs
@bretagne: A humor kell mert rengeteg a fapofa.
Utazásaim során nem látok mosolygós ,nevetős embert.
Olyanok mint a lópokróc.
Olyan érzésem van mintha nemzeti örök szomorúság lenne rajtunk.
Vizual
@spu00: Az állam adóssága ma több mint volt a dübörgő gazdasági válság idején. És amit csinált ez a kormány azt kizárólag Eu.-s pénzből. Bár nem lenne baj. De ettől több munkanélküli lett, csökkennek a fizetések. Bár tény a KÖZGÉP az most az államháztartási hiány felét vitte el. 470 milliárd FT.-t. lehet szidni a bal oldalt, mert ezt írja a pártújságok zöme. DE várjunk kicsit ezzel. Ha majd leváltjuk ezeket kiderül, hogy igaz-e Orbán 50 milliárdos vagyona, kiderül, hogy milyen nagybirtokokat kreálltak, mit tettek tönkre és játszották át maguknak. És sorolhatnám, pld. a stadionokkal. Ehhez képest a bal oldal legnagyobb ügye a Tocsik ügy 800 millió FT-l szólt, és igaz sem volt.
Schiffer pedig végre elmondhatta ami több mint 3 éve szorította a torkát. Ezt mindig is mondtam. A politika nem lehet más, pontosan olyan mint ez az Orbán csinálta mitúgrálsz.
bretagne
@magyarbakancs: Mert nincsenek. De a humor az van, különben a sok mem nem jött volna össze. Igaz, hogy ezek olyan kínosan humorosak. Vannak, ez a lényeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.