Simicska Lajos a legnagyobb részvényese az Advenio Zrt.-nek, amely a Class FM országos kereskedelmi rádiót üzemelteti – írja a Népszabadság a cégbírósági adatokra hivatkozva.

Az Opten céginformációs szolgáltató adatbázisa szerint tavaly júliusban változás történt a cég tulajdonosi viszonyaiban, megszűnt Nyerges Zsolt 50 százalékot meghaladó szavazati joga. A cég dokumentumaiból az Opten által kigyűjtött tulajdonosi információk szerint Simicska Lajos 24 szavazattal az Advenio legnagyobb részvényese, őt 13 szavazattal a Lánchíd Kereskedőház, tíz szavazattal a PRO-AURUM Vagyonkezelő Zrt. és három szavazattal Nyerges Zsolt követi – írja a Népszabadság.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Vizual: Két eset lehetséges. A nép asszisztál az új földesúri rendszerhez és beéri a lehulló morzsákkal (örül ha állása van és befogja a száját). A másik, hogy lángolni fognak az utcák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Az egész maffia már a koleszban összebútorozott a teljes lenyúlással kövéren a fejében.A Kádár- tévedésből- rátette a pöcsétet a diplomájukra-a többi meg már jött magától,mert ez a faltörő kos átmegy a falon is a buldózeraival-orbánnal az élen!
Ez is egy sunyi ló.
bakegya
Class FM=klassz...,földön futhattok magyarok!
bakegya
@spu00: te mit hagysz a gyerekeidre-bár semmi közöm hozzá,csak úgy eszembejuttattad!
spu00
@bakegya: De, meg lehet kérdezni, csak azt mondja meg, hogy milyen értelemben .Különben a magyar emberek keresték meg az adott kor diplomásainak tanulmányinak a költségét és nem a Párt. Ők csak diktatórikusan határozták meg, hogy kik mehetnek egyetemre, mivel csak politikai síkon döntöttek a résztvevőkről.
bakegya
@spu00: hát vagyonilag ma csak a nagyon jó gusztussal és indíttatással rendelkezők képesek gyarapodni-csak úgy 166 évre visszamenőleg magyar viszonylatban.Ez a fordított aránytalanság egyre markánsabb.Így azután nálam még mindíg nem csak érzelmi kényszer a szakmai tudás és alkotó munka.A vagyoni értékrendemet még mindíg -ami nem az enyém az már a másé -határozza meg!A kádári ötven évet pedig ellentmondásai ellenére békepolitikája következtében tisztelem!-csak három év csúsztatással-de ennek hozadékaként két világnyelvvel startoltam a középisola után és rengeteg isteni szakirodalommal a fejemben.Voltam vasutas-szakfordító,még idegenvezető is..de a kitűzött célomtól senki sem téríthetett el... engem inspirált a kirekesztés...nem úgy a sokkal több gyerekem akiket csak pénzzel a köbön sikerült a tudás fájának majdnem a tetejére mászatni-nem azért mert hülyék,hanem mert a közeg és a sárga csekkeken kívül a szar rendszer hátramozdította őket is és minket viszonylag jó szülőket is.Az ország négy égtájának legszélső zugába caftattunk hogy egyáltalán láthassuk őket,ahányan annyifelé szétszakítva a családot taníttattuk őket.Normális állása viszont egyiknek sincs itthon -még mindíg politikai okokból,ahogy írod is. Nehezen tűrik a fidesz tempóban hadaró és hajcsárként regnáló alulképzett pökhendi főnökeiket és a minimálbért is szívesen hátrahagynák már.Több nyelvet beszélnek nem átlagos szinten-el fognak menni a jobb megélhetés reményével.
F_Viktor
@Nil: A pénz hatalommal együtt az igazi, ezért... .-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.