A Hoppál-ügyben hozott bírósági döntés tehát ebből a szempontból a Fidesszel szembeni kritikaként is felfogható. A döntés látszólag szervilista elhalasztásába becsomagolták a kritikát arról, hogy a Fidesz szellemisége tulajdonképpen az MSZMP által uralt korszakot idézi.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Sajnos, igen. Amit a szájukba rágnak, azt kell nekik mondani. Szánalmasak, nagyon!!!
GeoCravker
@bretagne: Na ja. De a felelősségi lista hamar elfogy. A Párt-kérte az már akkor sem működött, amikor látszólag az kérte. ott is a párttitkár kérte a végén. Vagy a fő~
A Párt jogi személy. Az nem kér semmit. Ha testületileg hoztak döntést, akkor a jogi személy pénztrából kell kicsengetni
Brother Louie
"Nem felelős szavai igazságtartalmáért a Fidesz szóvivője"

Nem erre mondják, hogy beszámíthatatlan?

Hogy vezet autót ez az ember például? Pár hónap és majd pelenkázni kell mert nem tudja kontrollálni magát.
GeoCravker
@Brother Louie: A bíróság gyakorlatilag dliplepnit állított ki :-))
Brother Louie
@GeoCravker: ebben az a probléma, hogy előbb utóbb a magyar bíróságokat is a politikusok beszámíthatóságával egy szintre fogják zülleszteni.

Onnan visszatornászni igen nehéz feladat lesz. És mikor a két ember találkozásakor kiderül, hogy az egyik bíróként dolgozik akkor a másik hátralép három métert mert megvan a véleménye róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.