Meghalt pénteken éjjel a gyanú szerint súlyosan bántalmazott kétéves kislány, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba a mentők szerdán Tápiószeléről – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szombaton a rendőrség honlapján.

Az üggyel kapcsolatban már korábban életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a főkapitányság – tájékoztatott a rendőrség.

Az Index pénteken hozta nyilvánosságra, hogy egy kétéves gyermeket súlyos törésekkel és fejsérülésekkel vittek kórházba Tápiószeléről. A kislányon állítólag korábbi bántalmazás nyomai is láthatók voltak.

Az MTI úgy tudja, hogy a fővárosi Heim Pál kórházban ápolták a kislányt, akit a mentők információja szerint még lakhelyén újra kellett éleszteni.

Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kislány pénteken késő este a kórházban meghalt. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit – mondta. Hangsúlyozta: az életveszélyt okozó testi sértés minősítésen még nem változtattak, s egyelőre senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

Az MTI információi szerint a várhatóan jövő héten elkészülő boncolási jegyzőkönyv, illetve szakértői vélemény alapján halált okozó testi sértés, vagy akár emberölés miatt folyhat tovább a nyomozás a bűncselekmény elkövetője, illetve elkövetői ellen.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Úgy tűnik, hogy a gyermekvédelem
Magyarországon még gyermekcipőben jár !
Pedig a mindenkori kormánynak sokkal jobban oda kellene figyelni
a gyermekek bántalmazására és annak megelőzését, büntetési tételét
mi előbb ki kellene dolgozni !
nyanya001
Úgy tűnik, hogy a gyermekvédelem
Magyarországon még gyermekcipőben jár !
Pedig a mindenkori kormánynak sokkal jobban oda kellene figyelni
a gyermekek bántalmazására és annak megelőzését, büntetési tételét
mi előbb ki kellene dolgozni !
joopapa
"A kislányon állítólag korábbi bántalmazás nyomai is láthatók voltak." Emberek ébresztő, ilyenkor hogy alszanak a gyermekvédelmi és a védőnői szolgálat emberei Mit kellett annak a kétéves csöppségnek szenvednie, neki aztán tényleg bűntelenül. Az oké hogy majd megbüntetik azt az aljadékot, akit még az állatnál is alacsonyabb rendbe sorolnék, (jelenleg nincs olyan lény akihez hasonlítanám) de miért kell meghalni egy kétéves egészséges gyermeknek?! Most nagyon undorodom mindegyik politikai párttól, mert a családon belüli erőszakot csak önös politikai célokra használják vagy nem foglalkoznak vele. Amig a parlamentben ülhet olyan politikus, párttól független aki valamilyen módon érintett ilyen ügyben mit várhatunk a közembertől. Mert nem minden családon belüli erőszak végződik így, de elfajulhatnak a dolgok úgy mint a komondoros baloghnál. Vagy évekig élhetnek terrorban gyermekek , nők asszonyok, úgy hogy senki nem sejt semmit. De hány ilyen eset kell hogy csináljon már végre valaki vagy valakik valamit. Valahol láttam hogy külföldön nagydarab fickók állatokat mentenek akár testi erőszakkal is a rossz körülményektől. Ítt nálunk is ezt kéne tenni csak a megalázott gyermekeket és nőket kéne menteni, erőszakos felnőttektől.
ila51
Szegény , ha ezt a kis életét is ilyen tortúrákban élte meg ...
lenhardtibolya
Nem értem, hogy miért "ismeretlen tettes" ellen nyomoznak? Az anya és a nevelőapa kihallgatására meddig várnak? Egyértelmű, hogy ők felelősek a kicsi bántalmazásáért és a haláláért. Megáll az ember esze, hogy ilyen pici gyermeket képes valaki megütni! Az ilyen vadbarom nem érdemel kegyelmet! Lépjenek azonnal! Ha jól hallottam, van otthon ezeknél még egy kisebb és egy nagyobb gyerek is. Megvárják, amíg mindegyikük hasonló sorsra jut?!
Tekla
@joopapa: Igen ezen gondolkodom én is !Börtönbe velük is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.