A Lehel utcai bankfiókok előtt történt hajnali robbantásban a CIB Bank fiókjában jelentős anyagi kár keletkezett, senki nem sérült meg - mondta el Szinai Ádám, a bank kommunikációs vezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Sokan öngyilkosok lettek, utcára kerültek, éheznek, míg a bankok vezetői fosztogatással milliárdokat tesznek a zsebükbe, s busásan élvezik az életüket. Talán az öngyilkosságok kora lezárul, és ez így van jól. A nyomorba döntött ember öngyilkossága, utcára kerülése, éhezése nem érdekli a kapzsi bandát, már nincs mit elvenni tőle, pusztuljon.
Szép szóval, türelmes várakozással nem értek el semmit a hitelesek, jön a tettek ideje, rá kell kényszeríteni a bankokat és a kormányt, hogy szüntessék meg az uzsorát, fizessék vissza a jogtalanul elvett összeget és kárpótolják a becsapott embereket és felelősöket vigyék törvényszék elé!! Az utolsó fillérig mindent el kell venni tőlük, az legyen a büntetésük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.