A Kereszténydemokrata Néppárt szerint itt az ideje, hogy az új köntösbe bújt bukott balliberális koalíció színt valljon, és a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy társaság azonnal közölje, mit vesznek el a magyar családoktól.

Pálffy István frakciószóvivő az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: "az új MSZP-SZDSZ koalíció már túl van érdekházasságának nászéjszakáján", ezért kíváncsiak arra, milyen családot terveznek.

Pálffy: mit vesznek el Bajnaiék a magyar családoktól?

Véleménye szerint a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány csapat egyszer már megmutatta, hogy nem akarnak családot, nem akartak gyermekvállalást Magyarországon. Megszüntették a korábbi családi adókedvezményt és elvettek a gyermekgondozási segélyből, ugyanakkor gyermekes családok százezreit terelték "deviza adósrabszolgaságba".

A Fidesz-KDNP kormánya a korábbinál jóval nagyobb mértékben tudott javítani a családok helyzetén, a családi adókedvezménynek köszönhetően 4 év alatt 800 milliárd forint maradhatott a gyermeket nevelő családoknál. A jelenlegi családi adókedvezmény teljes: a kiskeresetűektől a többgyermekesekig minden szülő számára elérhető, többszázezer családnak a bruttója a nettója, nem kell adót, nyugdíj és egészségbiztosítási járulékot fizetniük. Visszaadták az elvett gyest és az idei évtől bevezették a kismamák munkába állása mellett járó extra gyermekgondozási díjat – sorolta, majd hozzátette: az új MSZP-SZDSZ már többször elszólta magát: megszüntetnék a családi adókedvezményt és a gyed extrát.

Itt az ideje, hogy az új köntösbe bújt bukott balliberális koalíció színt valljon. "A mézeshetek már 2002 és 2010 között megvoltak, a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy társaság azonnal közölje, mit vesznek el a magyar családoktól" – szólított fel Pálffy István.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Reméljük, hogy az otthoni pálinkafőzést nem... igaz pista?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@vadsanca: A szakmunkás képzési idő szolgálati időnek minősül .
tavaszi
@magyarbakancs: jóól van na. ki a fene mondta hova szavazz??...hidd el a te x-ed nélkül is ellesz a fidesz szépen. ...egy biztos én dolgozni fogok továbbra is. és az nekem elég ha hagynak. fillérre befizetem az adót, és kész. vigyázz magadra-kezedre-és az idegrendszeredre,a politika nem ér annyit ,hogy belerokkanj,bármilyen lesz is az eredmény ...
magyarbakancs
@tavaszi: köszönöm ,hogy aggódol értem.
Igazad van a politika nemér annyit,hogy idegeskedjünk miatta.
Én soha nem hiszek el nekik semmit mert ebben az országban egy biztos pont van a bizonytalanság.Én is dolgozom mint pszichiáteri terápia vezető.
coni
Bajnaiék programja mindenki számára elérhető. De a Fidesz a 7500 Milliárdos megszorításról amit átvert a szerencsétlen magyarokon közel 4 év alatt egy szót sem szólt a 2010 évi programjában!
Lassan arra ébredünk, hogy mindenki oroszul beszél körölüttünk.. pedig ez sem volt a Fidesz programjában.
nezelodo
"nemzeti_nyugdíjas
De mitől olyan piros az orra?"

Az orrát dupla szoláriummal jutalmazza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.