Hétvégén Rétvári Bence KDNP-s államtitkár talált egy Marx-szobrot a Corvinus Egyetem aulájában. Hétfőn a törpepárt ifjúsági tagozata is megtalálta és demonstráltak egyet.

Pálfalvi Milán, az IKSZ alelnöke az intézmény előtt elmondta: fiatal kereszténydemokrataként ők is elfogadhatatlannak tartják, hogy ma Magyarországon szobra lehet Marxnak, annak az ideológusnak aki nyíltan antiszemita és rasszista nézeteket vallott. Felszólítják ezért az intézmény vezetését, hogy távolítsa el a szobrot az egyetem aulájából.

Rétvári Bence és az IKSZ Horthy-szobrokkal kapcsolatos felszólalásaira még várunk, amint megérkeznek, közöljük.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A választások előtt kinevezték Bencét szobor felelősnek, járja az országot és ha valami gyanúsat lát jelent és akkor jöhetnek a kisdobosok tüntetni. Ha eltüntetik az erkölcsromboló szobrot, hoznak egy birodalmi sast a raktárból a helyére. Ha éppen nincs raktáron akkor egy turul szobrot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zozzo72
@jancsik68: Ha a keresztény TÖMEGGYILKOS bandát jelentene,akkor már nem létezne emberiség...:-)
csagyi
@lenhardtibolya:Tormay: Mitől lett ennyire híres?
Hothy:"A megcsonkított országot egyenesbe hozta".Valóban:egyenesen a csődbe!Érdemei:Szövetség a legpiszkosabb háborúban Hitler oldalán.Több százezer halott,eltékozolt javak,szétbombázott ország,megszállás,jóvátétel,
feudalizmus felélesztése és a többi!
lenhardtibolya
@csagyi: Tormay mitől lett híres? Leírta, kimondta az igazat, ajánlom olvasásra pl. a Bújdosó Könyvét, amelyből bizony sok minden világossá válik... Horthy szerepét mostanában átpolitizálják, mindegyik oldal a maga igazát bizonygatja általa, pedig ő nem volt sem jobb- sem baloldali, egyszerűen jól vezette az országot, amíg lehetett. A háború kirobbanásáról nem tehet. Érdemes utána nézni, hogy melyik érdekcsoport robbantotta ki a háborút és milyen mocskos eszközökkel!
csagyi
@lenhardtibolya: Nem szeretnék további értelmetlen vitákba bonyolódni veled kedves Ibolya.Ezért mindenek előtt azt szeretném tisztázni,nem tartozok az általad meglengetett népcsoporthoz.A válaszod teljesen világos:fel kell menteni minden gazembert,mert van egy olyan elmélet amit Te is mantrázol.Így aztán fel is függeszthetjük a történelmi vizsgálódást.Csak értelmes ember képes rájönni arra,hogy megvezették..Ezért aztán más művekbe is mélyedjél el.Nagyon kérlek,hogy a velem való kóstolgatást végleg felejtsed él,mert nem vagyok rá vevő!!
lenhardtibolya
@csagyi: Már csupán egyetlen kérdés maradt? miért kaptam a kritikát, miszerint "mantráznék"... Kóstolgatni - bevallom - csak a csábító falatokat szoktam, így ezúttal nem élnék a lehetőséggel. Az pedig, hogy ki, mire vevő, teljesen magánügy...
jancsik68
@zozzo72: Ha a keresztényeken és a papjaikon mulna már nem is lenne emberiség,mert kiirtanák,mint az indiánokat.Ezek gazemberfek minden aljasságraképesek a pénzért és a hatlomért!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.