A Demokratikus Koalíció szerint a békemenetet szervező Bencsik András a Kádár-korszakban a Népszabadság főmunkatársa volt, de ez Bencsik szerint hazugság.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
hát hogy lett volna...hazaáruló kommunista volt, érdekböl,
seggny@lással mindig elöbbre...elöbbre...
szablyafűrész
Nemzeti kaméleonunk, a 61 éves bajkeverő, a Békemenet egyik szervezője szinte minden pártnak felajánlkozott már, az MSZMP-től a Jobbikig.
A lentebbi életrajz-sablonba feltöltött adatokból az is kiderül, hogy Bencsik Andrásnak legfeljebb egy OKJ-s tördelői tanfolyam erejéig van köze a profi újságíráshoz. (A sablont a “bencsik andrás életrajz” szókapcsolatokra rákeresve, a Google által beindexelt és a találati lista 1-5 oldalán megjelenített oldalak tartalma alapján töltöttem ki.)…

E jeles, gerinczes chávóról itt:

internetfigyelo.wordpress.com/2012/01/17/bencsik-andras-eletrajza/
Orsós Rodrigó
Nem akarom védeni ezt a hányingerkeltő görényt, de abban kivételesen igazat adok neki, hogy Oroszország szerintem is demokratikusabb, mint az egész világot lehallgató és megfigyelő, állandóan háborúzó, dróntámadásokat intéző stb. Amerika, amely pofátlanul mégis másokat oktat ki a demokráciáról.
Amúgy én úgy tudom, hogy Bencsik a Munkásőrség lapjának (is) dolgozott akkoriban. Van valakinek erről bővebb infója???
dr. prédikátor
Erről a szarjankóról nem is tételezem fel hogy kommunista volt!!! Ő csak egy szarházi törtető párttag lehetett!!!Jellemtelen gerinctelen féreg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.