Mi köze van Kunczénak az ÁVH-hoz? Mi történik az SZDSZ 1 milliárdos tartozásával? Miért nincs elszámoltatás ebben az országban sosem? A Jobbik a napokban feljelentést tett az SZDSZ ellen, hiszen a párt 2010-ben úgy szűnt meg, hogy tetemes adósságot hagyott hátra, többek között az állam felé is. Németh Lászlóné (a fidesz nemzeti fejlesztési minisztere) egy írásbeli kérdésre megtagadta, hogy nyilvánosan kiadja, mennyivel is tartozik pontosan az SZDSZ! Hát nem fura, hogy maga a fidesz “fedezi(?)” az ellenzéket? Hogy a fidesz a kétharmaddal – az általuk maffiózóknak – nevezett mszp ellen sem indított semmilyen eljárást? Pedig erre vizsgálóbizottságot is felállítottak! És most a volt SZDSZ-elnököket: Fodor Gábort és Kuncze Gábort is maga a fidesz védelmezi azzal, hogy nem adja ki a pontos tartozás összegét? Pedig Kuncze már az “ősellenség” Gyurcsány-féle DK színeiben indul újra Szigetszentmiklósi körzetben, ahogy tette korábban ugyanitt az SZDSZ színeiben… Fodor pedig szintén a...

Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
MSZMP származék mind a két párt...csak a gerinctelenebbek egy lendületes pálfordulás után a fideszben kötöttek ki. Ezért nincs elszámoltatás és ezért nem nyúl senki az ügynökaktákhoz sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.