Mert mi is a helyzet, ha a választások előtt nem volt jogállam? Akkor ugyebár erős kétségek merülhetnek fel abban a tekintetben, hogy a jelenlegi Parlamenti patkóba besorsolt képviselő urak és hölgyek vajon jogosan ülnek-e ott, vagy sem? Az kicsit elmegyenge álláspont lenne, ha valaki rugalmasan kezdene ezügyben magyarázatba. Miszerint általában nem volt jogállam, de speciel akkor, amikor őt képviselővé, illetve miniszterelnökké avatták, akkor a legteljesebb jogállamiság dühöngött.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Mondjuk a kormányt eddig sem zavarták az elmegyenge érvek... :-)
tavaszi
minden Orbán ócsárlás ...plusz szavazat a jobboldalnak. ...eredményhirdetés ápr. 7-én 22-óra tájban. szavazatszámlálóként ..sokkal hamarabb megtudunk páran szinte mindent.
GeoCravker
@tavaszi: Ortbán ócsérlását egyáltalán nem kell generálni. Pusztán meghallgatni amit mond. A leghitelesebb viccportál ma a fidesz.hu
silber13
@tavaszi: Elgondolkozó emberke lehetsz! Imádod a három pontot egy-egy egyszerű mondat után!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.