Mióta megvolt az ellenzéki összefogás,az orbánszolgálati médiakutyák nagyon igyekeznek feketére festeni a jövő egét. Meglátásukat valótlan víziókban fejezik ki, ebben nagy segítségükre van a Fidesz szóvivők páratlanul korlátolt há...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez nem újság. A közszolgálati tv minden, csak nem közszolgálati, de ami különösen tetszik, hogy meg sem próbálják palástolni. A Hír tv-től gyakorlatilag csak a logó különbözteti meg.
Vizual
"Ha nem sikerül kihallatni amit szeretnének beleverni az emberek fejébe, akkor egyszerűen beleteszik azt szövegbe, ha kell utólagosan módosítva, és máris hivatkozhatnak rá a kormányoldalról. Ez valósult a meg, a meg nem történt ellenzéki köteles beszéd során is, ahol a stáb úgy gondolta kicsit belenyúl a tudósítás hanganyagába. Mert ugye nem hallatszik tisztán az a szó, amit ott alá lehet festeni a mondandónak. És ugye a szónoknak is pont akkor kellene hivatkozni rá. Na akkor gyorsan össze kell kötni a kettőt, némi kézi segítséggel, és már kész is a botrány. Ezt hívják ilyen formában közönséges hamisításnak, félrevezetésnek, hazugságnak, de a csatorna ebben mindig jól teljesít." (kiemelés a cikkből)
1magyar
Gyurcsány beszédéből is elhagyták az elejét,hogy úgy jött le, felemeli a jövedelemadót 34 százalékra, de az kimaradt,hogy az 500 ezer feletti jövedelmeknél.
coyote3
Erre kaptak parancsot, ezt hajtják végre szolgai módon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.