Az Együtt-PM szerint törölték Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldaláról Bajnai Gordon hozzászólását.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője pénteken a Facebookon kommentálta Orbán Viktor csütörtök esti videoüzenetét, amelyben a kormányfő lelkesítőnek nevezte a friss foglalkoztatási és munkanélküliségi adatokat.

Bajnai Gordon kommentjében egyebek között azt írta, hogy "csak a kozmetikázott adatok szépek, Miniszterelnök úr! Majd akkor lesz ok az örömre, ha versenyszférában alkalmazásban állók száma nem lesz 6 ezerrel alacsonyabb, mint 2010 azonos időszakában. Ha nem 19 és fél hónap lesz az átlagos munkakeresési idő, ha valaki munkanélkülivé válik. Ha a közmunka nem álcázott munkanélküliség lesz és a közmunkások bére nem lesz 12 ezer forinttal kevesebb, mint 2010-ben".

Bajnai Gordon úgy fogalmazott, hogy "a magyar gazdasági menekültek és a 312-es euró az ön unortodox gazdaságpolitikájának a csődjéről szólnak".

Az Együtt-PM szerint "a rezsim névadója láthatóan nem szeret a valóssággal szembesülni", ugyanis a volt miniszterelnök kommentjét Orbán Viktor oldaláról hamarosan törölték. "A posztot cenzúrázta Orbán Viktor, vagy azok, akik a nevében facebookoznak" – fogalmaztak a közleményben, amelyhez mellékelték az eltávolított komment képernyőképét is.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Pedig elöbb-utóbb tudomásul kell vennie mások véleményét is:))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemzeti_nyugdíjas
@nemkati: Itt már Orbánék mindent nemzetivé emelnek. Jól lejáratták ezt a jelzőt.-)
Dr. Felipe
Bajnai kicsit belerondított a narancsködös miliőbe de gyorsan korrigálták. Ott nagyon nem szeretik az igazságot csak a tündérmeséket.
mariaberta
@nemkati: Hát ettől a sok "nemzeti "micsodától csömöröm van.
Mindent le kell ezeknek járatni? Szegénységi bizonyítvány, hogy más jelzőt nem tudnak kitalálni.
Csak nehogy a budi is nemzeti legyen.
nemkati
@mariaberta: Hát az biztos, hogy ezt a jelzőt alaposan lejáratták, kiüresítették. Ma ami itt nemzeti, az ócska, silány, hazug, álszent, giccses. Nekem legalábbis ez jut eszembe arról, amit a "nemzeti" jelzővel illetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.